Trash

Λίλι Άλεν: «Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου»

Λίλι Άλεν: «Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: /faroutmagazine.co.uk

Λίλι Άλεν: «Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου. Τα αγαπώ και με συμπληρώνουν, αλλά όσον αφορά την ποπ καριέρα μου, την κατέστρεψαν εντελώς»

Η Λίλι Άλεν για πολλά χρόνια ήταν ένα από τα διαβόητα party girls του Λονδίνου. Αλλά το 2011 μετακόμισε στη ν επαρχία και απέκτησε παιδιά.

Και τώρα παραδέχεται πως οι δύο κόρες της «κατέστρεψαν εντελώς» την ποπ καριέρα της επειδή επέλεξε να δώσει προτεραιότητα σε αυτές αντί για τη δουλειά της – τονίζοντας πως «δεν μπορείς να τα έχεις όλα».

View this post on Instagram

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

Η 38χρονη τραγουδίστρια που έγινε ηθοποιός δήλωσε ότι πιστεύει πως οι γυναίκες πρέπει να αποφασίσουν εάν θα βάλουν πρώτα τα παιδιά τους ή την καριέρα τους λέγοντας πως εκείνη επέλεξε το πρώτο.

«Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου» εξομολογείται η Λίλι Άλεν – Γιατί το επέλεξε

«Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου. Τα αγαπώ και με συμπληρώνουν, αλλά όσον αφορά την ποπ καριέρα μου, την κατέστρεψαν εντελώς» δήλωσε στο radio Times Podcast. «Ενοχλούμαι πραγματικά όταν οι άνθρωποι λένε ότι μπορείς να τα έχεις όλα, γιατί, ειλικρινά, δεν μπορείς. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν την καριέρα τους από τα παιδιά τους και αυτό είναι δικαίωμά τους, αλλά οι γονείς μου ήταν αρκετά απόντες όταν ήμουν παιδί. Αισθάνομαι ότι αυτό άφησε κάποια άσχημα σημάδια που δεν είμαι διατεθειμένη να επαναλάβω στα δικά μου».

Υπενθυμίζεται πως πατέρας της Λίλι Άλεν είναι ο 70χρονος ηθοποιός Κιθ Άλεν, ο οποίος εγκατέλειψε τη μητέρα της, παραγωγό ταινιών Άλισον Όουεν, όταν η Λίλι ήταν 4 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε επίσης στο podcast πως εκείνη «επέλεξε να κάνει ένα βήμα πίσω και να επικεντρωθεί στα παιδιά της» και χαίρεται που το έκανε, καθώς «είναι αρκετά ολοκληρωμένα».

View this post on Instagram

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

Η τραγουδίστρια έχει δύο παιδιά, την 12χρονη Έθελ Μαίρη και την 10χρονη Μάρνι Ρόουζ με τον πρώην σύζυγό της, οικοδόμο Σαμ Κούπερ. Όσο για την καριέρα της, κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «No Shame» το 2018.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

Η Λίλι ζει πλέον στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά της και τον νέο της σύζυγο, τον πρωταγωνιστή της σειράς Stranger Things Ντέιβιντ Χάρμπορ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2020 και έχει στραφεί στην υποκριτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments