Ελλάδα

Αττική Οδός: Έπεσαν «καμπάνες»-Πρόστιμο 6.800€ σε οδηγούς και ιδιοκτήτες βαν για παράνομη μεταφορά επιβατών

Αττική Οδός: Έπεσαν «καμπάνες»-Πρόστιμο 6.800€ σε οδηγούς και ιδιοκτήτες βαν για παράνομη μεταφορά επιβατών

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Βαριά πρόστιμα 6.800 ευρώ ανά όχημα και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας για 30 ημέρες επέβαλαν αστυνομικοί της Τροχαίας σε ελέγχους στην Αττική Οδό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 42 βανάκια να μεταφέρουν επιβάτες και τουρίστες χωρίς να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (αντικανονικό μίσθωμα, μη ανάρτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Μεταφορών, μη έγκυρο μισθωτή, επιβατική μεταφορά με κόμιστρο).

Τα πρόστιμα σε οδηγούς και ιδιοκτήτες Συγκεκριμένα, στους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς των οχημάτων επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα για υποκλοπή μεταφορικού έργου και επιπρόσθετα στους ιδιοκτήτες πρόστιμο 800 ευρώ και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας για στέρηση έγκυρης άδειας μίσθωσης.

Διαπιστώθηκαν ακόμη τρεις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για στέρηση διακριτικών γνωρισμάτων ΙΧΕ οχημάτων μισθωμένων με οδηγό και μία παράβαση για φθαρμένα ελαστικά.

Τους ελέγχους διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ζωγράφου: Από την Πανεπιστημιούπολη βγήκαν οι δράστες που έκαψαν 5 σχολικά, 3 ΙΧ και 3 μοτοσικλέτες «Τουρισμός για Όλους 2024»: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων -Τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια Οι μεγιστάνες ξεπουλάνε τις «χρυσές» μετοχές τους -Πού θα ξοδέψουν τα λεφτά τους Μπέζος και Ζούκερμπεργκ<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/attiki-odos-epesan-kampanes-prostimo-6800-eyro”>Αττική Οδός: Έπεσαν «καμπάνες» -Πρόστιμο 6.800 ευρώ σε οδηγούς και ιδιοκτήτες βαν για παράνομη μεταφορά επιβατών – iefimerida.gr</a></p>

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments