Πολιτική

Κασσελάκης: ”Ο Τσίπρας ήταν καλός πρωθυπουργός και είχε τα κότσια να κάνει την αυτοκριτική του”

Κασσελάκης: ”Ο Τσίπρας ήταν καλός πρωθυπουργός και είχε τα κότσια να κάνει την αυτοκριτική του”

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφραζε μέχρι το πρώτο μισό του 2015, αλλά σίγουρα με εξέφραζε μετά", είπε ο κ. Κασσελάκης

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφραζε μέχρι το πρώτο μισό του 2015, αλλά σίγουρα με εξέφραζε μετά", είπε ο κ. Κασσελάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφραζε μέχρι το πρώτο μισό του 2015, αλλά σίγουρα με εξέφραζε μετά», είπε ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε από τα μνημόνια και φεύγοντας, άφησε στα ταμεία του κράτους 37 δισ. ευρώ.

Για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι «ο Τσίπρας ήταν καλός πρωθυπουργός και είχε τα κότσια να κάνει την αυτοκριτική του».

Παράλληλα, απαντώντας στο ερώτημα αν ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λάθη, απάντησε καταφατικά, αλλά αρνήθηκε να τα κατονομάσει.

Ερωτηθείς για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «Πολάκης και Νίκος Παππάς, χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης μου», ενώ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι «με τον Παύλο είχαμε μια διαφωνία στο θέμα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Με τον Νίκο Παππά δεν διαφωνήσαμε ποτέ, ενώ οι σχέσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι άριστες».

«Στόχος μου είναι να κερδίσω τον Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές. Στις ευρωεκλογές πάμε για την ανατροπή. Δεν βάζω πήχη, αλλά δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments