Αθλητισμός

ΟΦΗ: Κόλλησε στο 0-0 με την Κηφισιά

ΟΦΗ: Κόλλησε στο 0-0 με την Κηφισιά

Πηγή Φωτογραφίας: [368075] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΦΗ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις ομάδες

Κηφισιά και ΟΦΗ ξεκίνησαν με τη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής τις υποχρεώσεις τους στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις ομάδες μετά τη νίκη του Βόλου στην Αρκαδία και ιδιαίτερα την τυπικά γηπεδούχο αθηναϊκή ομάδα.

Στο 2ο λεπτό η Κηφισιά απείλησε με τον Σάντος που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από εξαιρετική θέση, ενώ στο 9΄ σουτ του Τσάπαν κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι του Λάρσον στον Σάντος.

Ένα γκολ του Ισέκα στο 19ο λεπτό ακυρώθηκε για οφσάιντ του Βέλγου επιθετικού, με τους γηπεδούχους να απειλούν εκ νέου στο 26΄ με την (άουτ) κεφαλιά του Τεσέιρα και στο 30΄ με σουτ του Σάντος που είχε την ίδια κατάληξη.

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 44΄ με τον ταχύ και δραστήριο Ισέκα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης αλλά η προσπάθειά του κατέληξε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα έπεσε, με κυρίαρχα τα πολλά λάθη. Οι μοναδικές άξιες αναφοράς στιγμές σε αυτό το διάστημα ήταν ένα πλασέ του Οζέγκοβιτς που έφυγε λίγο άουτ στο 53΄ και το άστοχο σουτ του Αποστολάκη στο 71΄.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments