Πολιτική

Ράνια Σβίγκου για τα e-mail σε απόδημους: Έκαναν το ΥΠΕΣ υποκατάστημα της ΝΔ

Ράνια Σβίγκου για τα e-mail σε απόδημους: Έκαναν το ΥΠΕΣ υποκατάστημα της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: [366378] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Kριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της αποστολής e-mail σε απόδημους Έλληνες, άσκησε η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου

Kριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της αποστολής e-mail σε απόδημους Έλληνες, άσκησε η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου, με ανάρτησή της στα social media.

Όπως αναφέρει: «Ούτε η κ. Κεραμέως μπορεί πλέον να το παίζει ανήξερη και ανεύθυνη, ούτε ο κ. Μητσοτάκης να την προστατεύει και να μην την αποπέμπει. Έκαναν το ΥΠΕΣ υποκατάστημα της ΝΔ, παραβίασαν κατάφωρα το νόμο. Όσα ψέματα κι αν εφευρίσκουν καθημερινά, οι πολίτες τούς έχουν καταλάβει πια».

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση για τη διαρροή emails αποδήμων και την παραίτηση Ασημακοπούλου

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση με αντικείμενο τη διαρροή emails κατοίκων του εξωτερικού μετά την απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Δεν υπάρχει ζήτημα ως προς την επιστολική ψήφο αποσαφηνίζει η κυβέρνηση την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την υπουργό Εσωτερικών για την υπόθεση.

Για την υπόθεση των emails η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι: «Κάναμε πράξη αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή, έρευνα μέχρι τέλους για να μην υπάρχει καμία απολύτως σκιά. Το ζήτημα αφορά την προστασία προσωπικών δεδομένων και όχι τις εκλογικές διαδικασίες ή την επιστολική ψήφο. Έχει ο λαϊκισμός και ένα όριο».

Από την εσωτερική αυτή έρευνα προέκυψε ότι επρόκειτο για emails εκλογέων του 2023 – μετά τις εκλογές του Μαΐου- τα οποία η κα Ασημακοπούλου απέκτησε από συνεργάτη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, μέσω του γραμματέα αποδήμων της ΝΔ, Νίκου Θεοδωρόπουλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments