Πολιτική

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο όσοι έχουν στις τάξεις τους αμετάκλητα καταδικασμένους

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο όσοι έχουν στις τάξεις τους αμετάκλητα καταδικασμένους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σκληρή απάντηση της Πειραιώς στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - «Ποιος έδωσε εντολή για παράδοση προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών στην ΝΔ;» είχε ρωτήσει η Κουμουνδούρου

Σκληρή απάντηση της Πειραιώς στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - «Ποιος έδωσε εντολή για παράδοση προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών στην ΝΔ;» είχε ρωτήσει η Κουμουνδούρου

Προκλητική στάση καταλογίζουν πηγές της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου μετά την παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, που ρωτούσε ποιος έδωσε εντολή για παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών στην Πειραιώς.

«Είναι προκλητικό αυτοί που καμαρώνουν ότι έχουν στις τάξεις τους αμετάκλητα καταδικασμένους για βαρύτατα αδικήματα και πρωταγωνιστές σκοτεινών υποθεσεων χειραγώγησης των Μέσων και της δικαιοσύνης, για τους οποίους η λέξη παραίτηση είναι διαχρονικά άγνωστη, να κουνάνε το δάχτυλο σε περιπτώσεις που οι παραιτήσεις προηγήθηκαν των πορισμάτων των αρμοδίων αρχών, οι οποίες προφανώς συνεχίζουν να κάνουν όσα προβλέπονται», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της ΝΔ.

«Ποιος έδωσε εντολή για παράδοση προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών»

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που επισήμανε ότι η ομολογία της κυβέρνησης για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός τεράστιου σκανδάλου.

Επίσης διερωτάται ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών στο κόμμα της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ομολογία της κυβέρνησης ότι από το υπουργείο Εσωτερικών παραδόθηκαν χιλιάδες emails με προσωπικά δεδομένα στη Νέα Δημοκρατία και ακολούθως στην ευρωβουλευτή της, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός τεράστιου σκανδάλου, οι πτυχές του οποίου δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί σε βάθος.

Είναι προφανές ότι τόσο ο εξαναγκασθείς σε παραίτηση γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών όσο και ο γραμματέας του τομέα απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας που παρέλαβε προσωπικά δεδομένα Ελλήνων του εξωτερικού και τα «αξιοποίησε» παραδίδοντάς τα τουλάχιστον στην κ. Ασημακοπούλου (ποιος ξέρει πού αλλού) θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικά αδικήματα.

Το Μαξίμου οφείλει να παραδώσει τα ευρήματα της έρευνας που διενήργησε κατά δήλωσιν του κ. Μητσοτάκη στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συγχρόνως να τα δώσει στη δημοσιότητα.

Η διαδρομή των απόρρητων στοιχείων που συνδέονται με εκλογές από το υπουργείο Εσωτερικών στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας έχει έναν πρόδηλο συνδετικό κρίκο και άπαντες μπορούν να κατανοήσουν ποιος είναι αυτός. Κοινώς, ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο στο κόμμα της ΝΔ;

Υπενθυμίζουμε ότι για το σκάνδαλο με την παράνομη εξαγωγή του κακόβουλου λογισμικού Predator προς το Σουδάν και τη Μαγαδασκάρη με άδεια του τότε γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών Γιάννη Σμυρλή δεν δόθηκε καμία επίσημη απάντηση σε σχέση με την εσωτερική «έρευνα» που διατάχθηκε. Ο κ. Σμυρλής παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας του υπουργείου και ακολούθως… προήχθη σε γενικό διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα φροντίσει για την αποκάλυψη όλων των στοιχείων ενός ακόμη σκανδάλου της διακυβέρνησης Μητσοτάκη που εγείρει ζητήματα διαβλητότητας των εκλογών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments