Πολιτική

Μπακογιάννη για δήλωση Ερντογάν: Τα είπε γιατί στις δημοσκοπήσεις προηγείται ο Ιμάμογλου

Μπακογιάννη για δήλωση Ερντογάν: Τα είπε γιατί στις δημοσκοπήσεις προηγείται ο Ιμάμογλου

Πηγή Φωτογραφίας: [367279] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η πρώην ΥΠΕΞ για την επίμαχη δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν.

Η επίμαχη δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν για την Κύπρο έγινε γιατί ο ίδιος έρχεται δεύτερος μετά τον Εκρέμ Ιμάμογλου στις δημοσκοπήσεις, επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews “Στο Κέντρο” και τον Γιώργο Κουβαρά, αναφερόμενη στα λεγόμενα του Τούρκου προέδρου, ότι θα ήταν ολόκληρη τουρκική, εάν οι δυνάμεις της Άγκυρας είχαν κινηθεί νοτιότερα το 1974.

Είπε, συγκεκριμένα: «Ο Ιμάμογλου είναι στη δημοσκόπηση μπροστά. Θα του λείπει κάτι από τη φιλοδοξία του Ερντογάν για να μπορέσει να βγει οριστικώς μπροστά – Του λείπει ένα κομμάτι απο την ακροδεξιά και (ο Ερντογάν) απευθύνεται σε αυτό το ακροατήριο (…) Πέραν αυτού, έχει μια σημασία ότι αυτή η δήλωση γίνεται τώρα που γίνεται μια πρόσθετη προσπάθεια από τον ΟΗΕ, με καινούργια υπεύθυνη του ΟΗΕ, η οποία έρχεται στην περιοχή για να ξεκινήσει ο διάλογος Τουρκοκυπρίων – Ελληνοκυπρίων (…)

Η χθεσινή δήλωση Ερντογάν δεν παίζει πουθενά σήμερα στις τουρκικές εφημερίδες. Ούτε η δήλωση Ερντογάν παίζει, ούτε η δική μας αντίδραση παίζει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments