Πολιτική

Πλεύρης: Κατηγόρησε την Κωνσταντοπούλου για κοινοβουλευτικό «μπούλιγκ»

Πλεύρης: Κατηγόρησε την Κωνσταντοπούλου για κοινοβουλευτικό «μπούλιγκ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για συνεχές κοινοβουλευτικό μπούλιγκ σε βάρος βουλευτών της πλειοψηφίας, επέκρινε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Για συνεχές κοινοβουλευτικό μπούλιγκ σε βάρος βουλευτών της πλειοψηφίας, επέκρινε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης

Για συνεχές κοινοβουλευτικό μπούλιγκ σε βάρος βουλευτών της πλειοψηφίας, επέκρινε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου διακόπτει συνεχώς τους βουλευτές είπε ο κ. Πλεύρης, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να υποστηρίζει ότι θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας κάθε φορά που θα προσπαθείτε να «μπαζώσετε» την αλήθεια.

Σχολιάζοντας τη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης είπε ότι σε αυτή την αίθουσα έχουμε ακούσει απίστευτες ακρότητες από την εποχή που ήταν πρόεδρος η κυρία Κωνσταντοπούλου και ότι αυτό το ζούμε και πάλι τώρα:

«Μην σας προκαλεί έκπληξη. Το έχουμε ξαναπεράσει. Ο τοξικός ο λόγος και όσοι τον εκπροσώπησαν, εξαφανίστηκε πολιτικά, ευτυχώς. Κάποιοι νομίζουν ότι θα ξανακάνουν καριέρα με αυτό», είπε ο κ. Βορίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments