Πολιτική

Στο ευρωπαϊκό κόμμα του Μακρόν οι «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου

Στο ευρωπαϊκό κόμμα του Μακρόν οι «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Στελέχη του κόμματος Λοβέρδου - o Θόδωρος Παπαθεοδώρου και η Μαρία Μηλίνη - συναντήθηκαν στις Βρυξέλες με την Valerie Hayer, πρόεδρο της ευρωομάδας Renew Europe

Στελέχη του κόμματος Λοβέρδου - o Θόδωρος Παπαθεοδώρου και η Μαρία Μηλίνη - συναντήθηκαν στις Βρυξέλες με την Valerie Hayer, πρόεδρο της ευρωομάδας Renew Europe

Η συμφωνία έγινε χθες στις Βρυξέλλες: Εφόσον οι Δημοκράτες μπουν στην Ευρωβουλή, το Renew Europe – θα έχει στους κόλπους του και ένα ελληνικό κόμμα.

Στις Βρυξέλλες βρίσκονται τα στελέχη των Δημοκρατών του Α. Λοβέρδου Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και Μαρία Μηλίνη προκειμένου να συναντηθούν με την πρόεδρο της ευρωομάδας Renew Europe και επικεφαλής της λίστας Μακρόν Valérie Hayer, η οποία είχε απευθύνει πρόσκληση στον κ.Λοβέρδο προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για το κοινό τους μέλλον αλλά και να παραβρεθεί στην έναρξη της καμπάνιας του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου(Renew Europe, Campaign kick off). Δείτε την ανάρτησή της:

Η κ. Hayer καλωσόρισε το κόμμα των Δημοκρατών στο Renew, το οποίο σημειωτέον είναι το κόμμα που εντάσσεται και το Renaissance του Εμανουέλ Μακρόν, και αντάλλαξε με τους εκπροσώπους του Α.Λοβέρδου απόψεις για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου στα ζητήματα της οικονομίας, της μετανάστευσης και της ευρωπαϊκής ασφάλειας με την πρόεδρο του Renew να επισημαίνει ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί μόνη της να σηκώσει το μεταναστευτικό». Η συνάντηση έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα και διαπιστώθηκε η σύγκλιση απόψεων για πολλά μείζονα ζητήματα. Στην πρόσκληση της κ.Μηλίνη για επίσκεψη της Valérie Hayer στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα όπου θα την υποδεχθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος η απάντηση ήταν θετική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments