Αθλητισμός

Φατίχ Τερίμ: «Θέλω Ελλάδα και Τουρκία στον ίδιο όμιλο του Euro 2024»

Φατίχ Τερίμ: «Θέλω Ελλάδα και Τουρκία στον ίδιο όμιλο του Euro 2024»

Πηγή Φωτογραφίας: [368187] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΤΟΥ UEFA EURO 2024 ΑΠΟ ΤΗΝ STOIXIMAN (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ευχήθηκε να προκριθεί η Ελλάδα απ’ τα playoffs και να βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2024, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη και με την Τουρκία.

Οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων και οι θέσεις που θα κριθούν για το Euro 2024, «κλέβουν» την παράσταση αυτές τις μέρες. Στο Ζάππειο τοποθετήθηκε για μια μέρα το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε Εθνικό επίπεδο. Αυτό που έχει κατακτήσει η Ελλάδα το 2004. Και πλέον θέλει να επιστρέψει στα τελικά του Euro.

Ένας απ’ τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, ήταν και ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής μας να προκριθεί απ’ τα playoffs στα γήπεδα της Γερμανίας. Μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδειξε αισιόδοξος πως αυτό θα συμβεί. Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα είναι στην OPAP Arena για το παιχνίδι με το Καζακστάν.

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ:

«Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα θα πάω κι εγώ στον αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο του Euro.

Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα playoffs. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments