Focus

«Η Μπριζίτ ήταν άνδρας, πιθανώς τρανσέξουαλ» γράφουν στις ΗΠΑ οι τραμπιστές

«Η Μπριζίτ ήταν άνδρας, πιθανώς τρανσέξουαλ» γράφουν στις ΗΠΑ οι τραμπιστές

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

«Οταν ένα τρανσέξουαλ άτομο προκάλεσε μια σφαγή στο Νάσβιλ, σκοτώνοντας έξι άτομα, η Οουενς διατυμπάνισε στο Instagram: ‘‘Αν παίζετε με τη δημιουργία και με τα σώματα των ανθρώπων, αν φτιάχνετε Φρανκενστάιν, μην εκπλήσσεστε όταν συμπεριφέρονται σαν τέρατα’’»

Μια νεαρή αφροαμερικανίδα δημοσιογράφος που κάποτε έβριζε αλλά πλέον υποστηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, η Κάντας Οουενς, με δημόσιο λόγο πλουμισμένο με αιρετικές θέσεις –από την «αντιισραηλινή τοποθέτηση για τη Γάζα» μέχρι τον «φιλοπουτινισμό», όπως έγραψε ο Τζάνι Ριότα στη Repubblica–, με διαδικτυακές εκπομπές και εκατομμύρια ακολούθους στα social media, τώρα επιδίδεται «σε αναμετάδοση θεωριών συνωμοσίας από τη Γαλλία». Ο Ριότα έγραψε ότι «ο Γάλλος Ρουντί Ραϊχστάντ, διευθυντής της οργάνωσης Conspiracy Watch, η οποία αναλύει ιστοτόπους συνωμοσίας και παραπληροφόρησης, καταγγέλλει την άφιξη στις ΗΠΑ του ‘‘BrigitteGate’’, μιας ψευδούς θεωρίας που θέλει τη σύζυγο του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, την Μπριζίτ Μακρόν, άνδρα και όχι γυναίκα». Κατά τον ιταλό δημοσιογράφο, αυτή η θεωρία συνωμοσίας εκπορεύεται από τη γαλλική Ακροδεξιά και βασίζεται στον μύθο ότι οι οικογενειακές φωτογραφίες της Μπριζίτ είναι πλαστές, προϊόντα Τεχνητής Νοημοσύνης.

View this post on Instagram

A post shared by Brigitte Macron (@brigittemacronfanpage)

«Η Μπριζίτ ήταν άνδρας, πιθανώς τρανσέξουαλ, έγινε γυναίκα έπειτα από χειρουργική επέμβαση και κατόπιν σύζυγος του προέδρου» λένε οι συνωμοσιολόγοι. Οπως έγραψε ο Ριότα, «η ιστορία αυτή εξαπλώνεται στη Γαλλία και πλέον και στην Αμερική μέσω της Οουεν». Ακολούθως, ο Ιταλός παρέθεσε μέρος όσων διαλαλεί η Οουενς για το θέμα των φύλων και του σεξουαλικού προσανατολισμού: «Η περί φύλων εκπαίδευση καθιστά τα παιδιά μαλθακά, ευνουχίζει τους άνδρες, δημιουργεί κουλτούρα θυμάτων. Η θεωρία περί ΛΟΑΤΚΙ+ είναι ανόητη. Η διαφορετικότητα κρύβει τη διαστροφή, οι γυναίκες γδύνονται στο web επειδή το Χόλιγουντ είναι o Διάβολος», κ.ά.

Σχολίασε ο Ριότα: «Οταν ένα τρανσέξουαλ άτομο προκάλεσε μια σφαγή στο Νάσβιλ, σκοτώνοντας έξι άτομα, η Οουενς διατυμπάνισε στο Instagram: ‘‘Αν παίζετε με τη δημιουργία και με τα σώματα των ανθρώπων, αν φτιάχνετε Φρανκενστάιν, μην εκπλήσσεστε όταν συμπεριφέρονται σαν τέρατα’’». Ο Ιταλός θύμισε ότι ο ίδιος ο Τραμπ ζητούσε επί μακρόν από τον Μπαράκ Ομπάμα να δημοσιοποιήσει το πιστοποιητικό γεννήσεώς του, υπαινισσόμενος ότι δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και συνεπώς δεν είχε δικαίωμα να διεκδικεί τον Λευκό Οίκο. «Η ίδια τεχνική χρησιμοποιείται τώρα για την Μπριζίτ Μακρόν. Οποιος θέλει μπορεί να βρει εφημερίδες εποχής και να ανακαλύψει ότι η Μπριζίτ γεννήθηκε όντως γυναίκα». Ο δημοσιογράφος της Repubblica έκλεισε το σημείωμά του ρίχνοντας στο μίξερ όλες τις θεωρίες συνωμοσίες που έχει υπ’ όψιν του: «Για τα περί Ομπάμα και κορονοϊού και για το 5G που υποτίθεται ότι αρρωσταίνει τους ανθρώπους θα εξακολουθήσουν να γράφουν οι συνωμοσιολόγοι. Ο έλεγχος των data δεν θα αποθαρρύνει τους οπαδούς της Λεπέν, της Οουενς και του Τραμπ, οι οποίοι θρέφονται με τα ψέματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments