Πολιτική

Άδωνις: Αδιάβαστος πιάστηκε ο Κουτσούμπας

Άδωνις: Αδιάβαστος πιάστηκε ο Κουτσούμπας

Πηγή Φωτογραφίας: [368206] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο κομμουνισμός διαστρέφει την ανθρώπινη φύση

Αδιάβαστο έπιασε τον Δημήτρη Κουτσούμπα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας στην επίκαιρη επερώτηση του γενικού γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Δημήτρη Κουτσούμπα και είκοσι βουλευτών του εν λόγω κόμματος με θέμα «οι οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία», ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως ο γ.γ. του ΚΚΕ χρησιμοποίησε αποσπάσματα από το έργο του Πλούταρχου.

«Θέλω να πω στον κ. Κουτσούμπα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ότι ο Πλούταρχος γράφει και αναπτύσσει τη συγγραφική του δραστηριότητα πριν από περίπου δύο χιλιάδες χρόνια. Γράφει δηλαδή περί το έτος μηδέν. Ωστόσο, ο Πλούταρχος δεν αποκλείει στο έργο του την αμοιβή του γιατρού, κάνει λόγο για «εργολαβία». Άρα, λοιπόν, ιδιωτικό κέρδος και ιδιωτική αμοιβή υπάρχουν πολύ πριν από τη δημιουργία του ΝΑΤΟ και τη συγκρότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο κύριος Κουτσούμπας συνελήφθη αδιάβαστος».

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως τα απογευματινά χειρουργεία στηρίζονται στην ελευθερία του ανθρώπου, προς την οποία το ΚΚΕ είναι αντίθετο, επιχειρώντας να διαστρέψει την ανθρώπινη φύση.

Σύμφωνα με τον Άδωνι, «η μεταρρύθμιση λειτουργεί. Έχουν ήδη ξεκινήσει κάπου 70 νοσοκομεία να κάνουν απογευματινά χειρουργεία.  Για παράδειγμα, πήγα στο ΚΑΤ για να δω πώς πάνε τα απογευματινά χειρουργεία. Λίγοι συνδικαλιστές της αριστεράς  βρίσκονταν κάτω από έναν αεραγωγό και πέταγαν τρικάκια. Όμως, και οι 17 κλινικές του ΚΑΤ προχώρησαν στα απογευματινά χειρουργεία. Αυτοί όλοι οι γιατροί που κάνουν απογευματινά χειρουργεία δεν μπορεί να είναι εναντίον της μεταρρύθμισης. Εμείς δίνουμε με τα απογευματινά χειρουργεία την ελευθερία της επιλογής σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς. Οι του ΚΚΕ λένε να τους το απαγορεύουμε. Οι του ΚΚΕ είναι σύμφωνοι με την ιδεολογία τους. Στην κομμουνιστική ιδεολογία, δεν υπάρχει η ελευθερία της επιλογής.  Στην ιδεολογία του κομμουνισμού, υπάρχει μόνο ο κεντρικός σχεδιασμός της οικονομίας. Δεν προβλέπεται θέση για την ελευθερία της ανθρώπινης βούλησης. . Οι του ΚΚΕ θέλουν να αντιτρέψουν την ανθρώπινη φύση. Η ανθρώπινη φύση δεν θέλει τον κομμουνισμό», κατέληξε ο Ά. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments