Αθλητισμός

Αποκαλυπτικός ο Αλμέιδα: Είχα προτάσεις από συλλόγους αλλά…

Αποκαλυπτικός ο Αλμέιδα: Είχα προτάσεις από συλλόγους αλλά…

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πιο αναλυτικά, κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για μία πιθανή επιστροφή στην Ρίβερ Πλέιτ, ο «Pelado» ήταν ξεκάθαρος. «Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ», επισήμανε.

Αποκαλυπτικός ο Ματίας που παραχώρησε συνέντευξη στην Αργεντινή και επανέλαβε το δέσιμο του με την ΑΕΚ

Μεγάλη συνέντευξη στο «ΤΝΤ Sports Argentina» παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα ο οποίος  επανέλαβε το δέσιμο του με την ΑΕΚ τονίζοντας πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιιο του, το οποίο θυμίζουμε είναι μέχρι το 2028! Ο Πελάδο ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν θα επέστρεφε στη Ρίβερ και ήταν ξεκάθαρος, αποκαλύπτοντας πως «είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα» αλλά «είμαι καλά στην ΑΕΚ και θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ».

Πιο αναλυτικά, κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για μία πιθανή επιστροφή στην Ρίβερ Πλέιτ, ο «Pelado» ήταν ξεκάθαρος. «Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ», επισήμανε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

«Σ’ αυτή τη ζωή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ και θέλω να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω».

Αναφέρθηκε στην παρουσία της ΑΕΚ στην Ευρώπη λέγοντας πως «βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια παίξαμε στο Europa League σ’ έναν όμιλο Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ. Ήταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3.».

«Στην Ελλάδα σέβονται πολύ τους Αργεντινούς», ήταν ακόμη μία τοποθέτηση του Αλμέιδα. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Πόνσε λέγοντας πως «ο Εσεκιέλ τα πηγαίνει εξαιρετικά, σκοράρει και θυμίζει… “Βάρβαρο”».

«Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη με 15 εκατ. ευρώ από την Λατινική Αμερική», επισήμανε ακόμη ο Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments