Πολιτική

Aρβανίτης: Aγωγή από τον Γ. Δημητριάδη για το θέμα των υποκλοπών

Aρβανίτης: Aγωγή από τον Γ. Δημητριάδη για το θέμα των υποκλοπών

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ *ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ EDITORIAL USE * (POOL PHOTO / PHILIPPE BUISSIN / EUROPEAN PARLIAMENT / EUROKINISSI)

Ζητάει να του καταβληθούν 300.000 ευρώ για δήλωση με την οποία φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Με ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης,  έκανε γνωστό ότι παρέλαβε αγωγή σε βάρος του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγο παραλάβαμε αγωγή την οποία ο ανιψιός του Πρωθυπουργού κύριος Γρηγόρης Δημητριάδης κατέθεσε και μου επέδωσε αυθημερόν σήμερα 22/3/24 και με την οποία ζητάει να του καταβάλω 300.000 ευρώ για δήλωση μου ότι φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Εύχομαι να συνταχθεί κι εκείνος με την άποψη μου ότι πρέπει να γίνει έρευνα για το ζήτημα και ότι η αναζήτηση της αλήθειας αλλά και των ευθυνών των πολιτικών προσώπων αποτελεί συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας.

Κατά τα αλλά ούτε θα τρομάξουμε, ούτε θα υποστείλουμε τον έλεγχο και την ανάγκη λογοδοσίας στην οποία οφείλουν να υποβάλλονται και δημοσίως τα πολιτικά πρόσωπα. Διότι μόνο έτσι ενισχύεται το δημοκρατικό πολίτευμα και ενθαρρύνεται η συμμετοχή των πολιτών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments