Αθλητισμός

Ο Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε το τοπίο για Πετρούσεφ και Γουόκαπ!

Ο Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε το τοπίο για Πετρούσεφ και Γουόκαπ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα και πήρε μια εύκολη νίκη, ολοκληρώνοντας έτσι την κανονική περίοδο της Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Τι ανέφερε ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα και πήρε μια εύκολη νίκη, ολοκληρώνοντας έτσι την κανονική περίοδο της Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ένα από τα θέματα που… καίνε στους Ερυθρόλευκους είναι η κατάσταση των τραυματιών, και ειδικότερα του Φιλίπ Πετρούσεφ που ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε σε αυτόν, αλλά και στον Τόμας Γουόκαπ, όντας αρκετά καθησυχαστικός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ναι νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό.

Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτίζαν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments