Lifestyle

Αίθρα Λυκουρέζου: «Δεν με επηρεάζει η γνώμη του κόσμου, ξέρω πολύ καλά ποια είμαι»

Αίθρα Λυκουρέζου: «Δεν με επηρεάζει η γνώμη του κόσμου, ξέρω πολύ καλά ποια είμαι»

Πηγή Φωτογραφίας: boro.gr

Η Άννα Μαρία Λυκουρέζου, αλλαξε το όνομά της σε "Αίθρα" και μίλησε για την εν λόγω αλλαγή και για το εάν την επηρρεάζει η γνώμη του κόσμου.

Στο Χαμογέλα και πάλι μίλησε η Αίθρα -πλέον- Λυκουρέζου μετά την αποκάλυψη που έκανε στο TikTok ότι αλλάζει το όνομά της από Μαρία Ελένη σε Αίθρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αίθρα Λυκουρέζου (@aithralykourezou12)

«Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει “φωτεινός ουρανός”. Όποιος διαβάσει αρχαία φιλοσοφία, θα καταλάβει ότι όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Επειδή είμαι Ελληνίδα 100% μέχρι το κόκκαλο, αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι γονείς μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου», είπε αρχικά.

«Δεν το ανακοίνωσα, καταρχάς δεν ρωτάω, το έμαθαν οι δικοί μέσα από το διαδίκτυο. Σκοπός της ζωής μου είναι, όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια, να τα μοιράσω στον κόσμο, ως σύμβουλος ευεξίας.

Δεν έχω καμία σχέση με την τηλεόραση. Εγώ αγαπώ τα social media, αγαπώ να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να κάνω.

Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που πάντα υπήρχαν κουτσομπολιά, και έχω μάθει να μην ακούω τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε χρονιά που να μην έλεγαν κάτι. Είμαι μπαινάκης βγαινάκης. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τον αγώνα που δίνω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments