Lifestyle

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης ερωτευμένοι στη Ρώμη

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης ερωτευμένοι στη Ρώμη

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/desp1navandi

Εξόρμηση στη μαγευτική Ρώμη για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη με την υγεία του, ο ηθοποιός ταξίδεψε με τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, στην Ιταλία.

View this post on Instagram

A post shared by Fans Of Despina Vandi (@desp1navandi_fanclub)

Η τραγουδίστρια ανέβασε στα social media, ένα βίντεο και μια φωτογραφία από την παραμονή τους στη Ρώμη. Στο TikTok βίντεο που δημοσίευσε, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην κάμερα, ενώ ακούγεται το καινούργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια. Στο στιγμιότυπο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, φωτογραφίζονται από την Πιάτσα ντι Σπάνια, με τον ηθοποιό να την έχει πάρει αγκαλιά.

Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μερικές ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αποτέλεσμα δύο επεμβάσεις με τοποθέτηση stent. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε μερικές μέρες σε ιδιωτική κλινική, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε κάποιους πόνους στο στήθος του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του. Όταν την ενημέρωσε για αυτό, εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments