Lifestyle

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν μεγαλώνω τον γιο μου μόνη μου, απλά δεν έχω παντρευτεί» [vid]

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν μεγαλώνω τον γιο μου μόνη μου, απλά δεν έχω παντρευτεί» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni

Γιούλικα Σκαφιδά: Υπάρχουν στιγμές που πελαγώνω γιατί έχω και τον σκύλο που είναι 3 και έχω το μωρό που κλαίει και ο σκύλος γαβγίζει.

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην εκπομπή Ελένη παρέα με τον Άγγελο, των λίγων μηνών γιο της.

View this post on Instagram

A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida)

«Έχω ήδη αρχίσει να έχω προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση. Σκέφτομαι πώς θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω ξανά στην αγορά εργασίας ή να μείνω σπίτι και να μην χάσω χρόνο. Αλλά δεν αγχώνομαι. Κι εγώ όπως τόσες άλλες γυναίκες και άνδρες, θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άνθρωπο.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία ζωής μου από όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι και είχα να το κάνω αυτό από τα σχολικά μου χρόνια. Είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή. Είναι καλά που έγινε τώρα. Δεν έχω μεγαλώσει αρκετά. Σίγουρα έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω κάνει το κουμάντο μου. Ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο για να παίζουμε, να τραγουδάμε.

Υπάρχουν στιγμές που πελαγώνω γιατί έχω και τον σκύλο που είναι 3 και έχω το μωρό που κλαίει και ο σκύλος γαβγίζει.

Ο γιος μου δεν μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν τον μεγαλώνω μόνη μου, απλά δεν έχω παντρευτεί. Ό,τι με ρωτήσει, θα του απαντήσω με θάρρος και θα του εξηγήσω τι διαφορετικό μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή ένα άλλο παιδάκι από εκείνον. Σημασία έχει η αγάπη».

Η ηθοποιός είναι 20 χρόνια στο επάγγελμα. Ένιωσε ποτέ ασφάλεια;

«Το ένιωσα λίγο, αλλά έφαγα τα μούτρα μου, μετά το ξένιωσα! Ήταν κάποια στιγμή, επιστρέφοντας από την Κρήτη όπου βρισκόμουν για Το νησί, ένιωσα ότι “τώρα εντάξει δεν θα ξαναζητήσω χρήματα από τον μπαμπά μου, τώρα θα έρχονται να οι δουλειές”».

«Όταν λέω ότι παίζω στις Ψυχοκόρες, συναντώ ανθρώπους που μου λένε ότι η γιαγιά μου ήταν ψυχοκόρη» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments