Lifestyle

Αιμιλία Βόντος: «Γεννήθηκα άρρωστη με 68% αναπηρία στο αίμα»

Αιμιλία Βόντος: «Γεννήθηκα άρρωστη με 68% αναπηρία στο αίμα»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/OlgaSarm Bridal

«Είχα φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε αν θα πεθάνω ή όχι»

Η Αιμιλία Βόντος έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks όπου φέτος επέστρεψε και ως guest κριτής. Είχε συζητηθεί έντονα κατά τη συμμετοχή της στο reality μόδας και βρέθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια του Youtube της Zoe Pre στην εκπομπή «Κρίμα» για να μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια την προσωπικότητά της και πολλά ακόμα.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τη Zoe Pre αποκάλυψε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Γεννήθηκε με αυτό και θα το έχει σε όλη της τη ζωή όπως εξομολογήθηκε.

«Γεννήθηκα με ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ουσιαστικά 68% αναπηρία στο αίμα»

«Έχω γεννηθεί με ένα θέμα υγείας πάρα πολύ μεγάλο που αν δεν είχα αυτή την ποιοτική ζωή που μου έδωσαν οι γονείς μου, ίσως να μη βρισκόμασταν εδώ και να μιλούσαμε. Γεννήθηκα με ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ουσιαστικά 68% αναπηρία στο αίμα. Με αυτό έχω μάθει πλέον να ζω, δεν το ξεπερνάς αυτό ποτέ, δεν υπάρχει κάποια λύση. Είναι ένα αιματολογικό πρόβλημα που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι κάτι που έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω. Έτσι θα είμαι μέχρι το τέλος της ζωής μου. Έρχονταν οι νοσηλείες η μία μετά την άλλη, 5 φορές τον χρόνο. Έπρεπε να κάνω νοσηλείες και να λείπω από το σχολείο 4 φορές τον μήνα. Ήταν πολύ σκληρό. Τα παιδιά αναρωτιούνταν όταν επέστρεφα τι κάνω. Είναι η πρώτη φορά που το μοιράζομαι τόσο ανοιχτά.

«Είχα φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε αν θα πεθάνω ή όχι»

«Ειδικά η εφηβεία μου ήταν τρομακτική. Μου είχαν κόψει τα πάντα οι γιατροί. Τα είχα όλα στα πόδια μου και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί είχα την οικογένειά μου. Όμως έχω περάσει περιόδους με μεγάλη κατάθλιψη. Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου πρώτα από όλα. Είχα φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε αν θα πεθάνω ή όχι. Τα φάρμακα ήταν ενέσιμα στην κοιλιά με ένα μηχάνημα που έπρεπε να κρατήσω 12 ώρες το βράδυ και το πρωί που θα ξυπνούσα να πάω σχολείο, να το αφαιρούσα.

Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το κάνω. Μου έλεγαν “πρέπει να βρούμε μια λύση, πρέπει να πάρεις τα φάρμακά σου”. Λέω “δεν υπάρχει λύση δεν θα τα πάρω, δεν μπορώ να είμαι τρύπια στην κοιλιά”. Μου λέει “παιδί μου το καταλαβαίνεις ότι δεν πάει καλά η κατάσταση, θα πεθάνεις”. Γυρίζω και του λέω “εντάξει ας πεθάνω δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να κατέβω αυτή τη στιγμή κάτω στον δρόμο να με πατήσει ένα αυτοκίνητο και να πεθάνω”», περιέγραψε για την ψυχολογία στην οποία βρισκόταν τότε.

«Στα 19 μου, στην τελευταία μου νοσηλεία, στους μεγάλους πόνους, στους ορούς πάνω απ’ το κεφάλι μου, στις μορφίνες που μου βάζανε. Είπα μέσα μου “Θεέ μου σου αφήνω την υγεία μου στα χέρια μου και εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις εσύ θα αποφασίσεις για την πορεία της υγείας μου”. Αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια μου. Από την τελευταία νοσηλεία μου μέχρι σήμερα, δεν έχω νοσηλευτεί ξανά» εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments