Πολιτική

Άδωνις για επαναλειτουργία Ναυπηγείων Ελευσίνας: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Άδωνις για επαναλειτουργία Ναυπηγείων Ελευσίνας: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ενθουσιασμός για την ολοκλήρωση του έργου.

Την ικανοποίησή του για την πλήρη επαναλειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας και τη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας, εξέφρασε σε ανάρτησή του ο νυν υπουργός Υγείας και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και αναφέρει «Μια εικόνα χίλιες λέξεις…», παραθέτοντας φωτογραφίες και βίντεο από τη μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή της χώρας

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις… η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή της χώρας ήταν βυθισμένη και σε κατάσταση σκραπ απο το 2011.. σήμερα ξανά πίσω στην «δουλειά».. μετά απο άλλη μια επένδυση του ( Ξενοκωστα, ΟΝΕΧ, η σκέτο..)

με αξία ανακατασκευής περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ, πάνω της είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ferry της Μεσογείου, ιδιοκτησίας του κράτους της Αλγερίας, μια νέα φίλη- Χώρα της Μεσογείου που εμπιστεύεται τα πλοία της στα ναυπηγεία μας στην onex elefsis και onex Syros για πρώτη φορά,

νέες εκαντονταδες θέσεις εργασίας και η Χώρα μας μπαίνει για τα καλά στο ναυπηγικό χάρτη της Μεσογείου! Και το νέο όνομα αυτής Σταύρος Νιάρχος ( AFRAMAX) που μαζί με την Στράτης Ανδρεαδης ( PANAMAX) , Βιολαντω ( PANAMAX), Ερμούπολη (handymax) και Γιαννης Γουλανδρής ( handymax) σηματοδοτούν την νέα εποχή των ελληνικών ναυπήγειων, σε Σύρο και Ελευσινα!

Τα δάκρυα απο συγκίνηση και τα κλάματα απο χαρά των εκαντονταδων εργαζόμενων των ναυπηγείων που βιώσαν το δικό τους θαύμα της Αναστάσης, με την επαναλειτουργία μετά απο 13 χρόνια της «Σταύρος Νιάρχος», όπως οι ίδιοι λένε, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και δικαίωση για ένα πολιτικο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments