Trash

Ντιλέτα Λεότα: Πήγε στη δουλειά με… το εσώρουχο σε κοινή θέα

Ντιλέτα Λεότα: Πήγε στη δουλειά με… το εσώρουχο σε κοινή θέα
Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η Ιταλίδα αθλητικογράφος στο Instragram

H Ντιλέτα Λεότα έκανε μια προκλητική εμφάνιση στη δουλειά της.

View this post on Instagram

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Η αθλητικογράφος από την Ιταλία που έγινε γνωστή για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, φρόντισε μάλιστα, να τραβήξει φωτογραφίες με το λουκ της για να το δείξει στο κοινό της.

Η ίδια άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, με το λουκ, με το οποίο εμφανίστηκε στο γραφείο της.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, η Ντιλέτα Λεότα φαίνεται να φορά ένα χαμηλοκάβαλ τζιν, που αφήνει σε κοινή θέα το εσώρουχό της.

Πάνω από αυτό, η αθλητικογράφος επέλεξε ένα ροζ πουλόβερ, γεμάτο φράουλες. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Σήμερα 🍓».

Πριν λίγο καιρό, η σέξι αθλητικογράφος ανέβασε στο Instagram προφίλ της, μια σειρά από στιγμιότυπα που δείχνουν πώς περνάει τον χρόνο της με την κόρη που απέκτησε με τον Γερμανό τερματοφύλακα, Λόρις Κάριους.

Στις φωτογραφίες, μητέρα και κόρη βρίσκονται σε χώρο με εσωτερική πισίνα και η Λεότα, ποζάρει με μαγιό και μπουρνούζι, αγκαλιά με τη λίγων μηνών κόρη της.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Λεότα αποκαλύπτει στους ακολούθους της, που είναι 9 εκατομμύρια, ένα μικρό τατουάζ που έχει κοντά στην περιοχή του μπικίνι και μοιάζει με αστέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments