Αθλητισμός

ΟΦΗ: Ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» [0-0]

ΟΦΗ: Ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» [0-0]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό και δεν άργησαν να έρθουν και οι καλές φάσεις

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και να έχουν και από ένα δοκάρι, παίρνοντας τελικά από ένα βαθμό καθώς καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό και δεν άργησαν να έρθουν και οι καλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία στο 6′ με το σουτ του Ριέρα που απέκρουσε ο Μαρκετζάνι και τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 11′ με το άστοχο σουτ του Βρακά εντός περιοχής.

Λίγα λεπτά μετά, στο 15′, ήταν η σειρά του Τοράλ να επιχειρήσει σουτ -και ήταν και πολύ ωραίο- εκτός περιοχής αλλά ο Μαρκετζάνι απέκρουσε ξανά εντυπωσιακά και στο 32′ όλοι στο γήπεδο ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το 1-0 του ΟΦΗ αλλά ο Ισέκα πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Στο 34′ ο Τοράλ πήγε ξανά για το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε και δευτερόλεπτα μετά πλησίασαν στο 0-1 οι Περιστεριώτες με τον Καμαρά αλλά ούτε αυτός βρήκε στόχο, για να ακολουθήσει στο 40′ το δοκάρι για τον Ατρόμητο με την κεφαλιά του Βαλένσια μετά τη σέντρα του Αθανασίου.

Το παιχνίδι, με λίγα λόγια, ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο όχι και τόσο, υπό την έννοια πως δεν υπήρχαν τόσες πολλές φάσεις. Υπήρχαν, όμως, ξανά μεγάλες ευκαιρίες, όπως αυτή του 83ου λεπτού, όταν οι Κρητικοί βγήκαν στην αντεπίθεση αλλά ο Θεοδοσουλάκης δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει όπως θα ήθελε αφού έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Μαρκετζάνι.

Και αφού δεν έγινε εκεί το 1-0, θα μπορούσε να γίνει το 0-1 στα επόμενα λεπτά αλλά δεν… Στο 86′ ο Βέργος έφυγε από οριακή θέση, μπήκε στην περιοχή αλλά νικήθηκε από τον Χριστογεώργο που έκανε εντυπωσιακή απόκρουση ενώ στο 87′ ο Ατρόμητος είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Ασεβέδο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Αμπάντα (79′ Θοράρινσον), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης, Γκαγέγος, Μεγιάδο (67′ Φελίπε), Τοράλ (61′ Μπάκιτς), Ριέρα (79′ Θεοδοσουλάκης), Μπακού (67′ Αποστολάκης), Ισέκα.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89′ Έρλινγκμαρκ), Γκονθάλεθ, Καμαρά, Βαλένσια (89′ Τζοβάρας), Βρακάς (72′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments