Πολιτική

Άδωνις για Δούκα: Η Ελλάδα γυρίζει στην εποχή της παρακμής

Άδωνις για Δούκα: Η Ελλάδα γυρίζει στην εποχή της παρακμής

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Η Ελλάδα γυρίζει στο έλεος της άκρας αριστεράς", τονίζει ο υπουργός Υγείας.

Η Αθήνα γυρίζει στην εποχή της παρακμής, στο έλεος της άκρας Αριστεράς» σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη φράση που ειπώθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Με ανάρτησή του στο Χ, τοποθετήθηκε έπειτα από τις αντιδράσεις που προέκυψαν για τη φράση που ειπώθηκε από τον Χάρη Δούκα πέρι «γκλοπ μπάτσου» στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όταν εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας, τονίζοντας πως «ο Χάρης Δούκας υπερψηφίστηκε από μία ανίερη Συμμαχία της Άκρας Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτών του Ηλία Κασιαδιάρη που ήθελαν να ηττηθεί ο Μπακογιάννης και η Νέα Δημοκρατία», προσθέτοντας ότι «τώρα ο ένας μετά τον άλλον, με παίρνουν και «κλαίνε» για την Αθήνα και το πώς έμπλεξε με τον Δήμαρχο που εξελέγη για τα επόμενα 5 χρόνια…».

Ο υπουργός Υγείας αφήνει αιχμές και κατά του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας πως «δεν χωρούν ψευδαισθήσεις η Αθήνα γυρίζει σε εποχές Παρακμής, στο έλεος της Άκρας Αριστεράς, με την συνδρομή φυσικά του Πράσινου Σύριζα δηλ. του τωρινού ΠΑΣΟΚ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments