Πολιτική

Σκέρτσος: Η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται αυτόκλητους βοηθούς ή λαϊκούς δικαστές

Σκέρτσος: Η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται αυτόκλητους βοηθούς ή λαϊκούς δικαστές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ο κ. Κασσελάκης χωρίς να γνωρίζει πού πατάει και πού βρίσκεται, κάνει τέτοιες διαπιστώσεις, είναι τρομερά επικίνδυνο αυτό που κάνει. Δεν το έκανε καν η επιτομή του λαϊκισμού κατά την προσωπική  μου άποψη, ο προκάτοχός του ο κ. Τσίπρας

«Ο κ. Κασσελάκης χωρίς να γνωρίζει πού πατάει και πού βρίσκεται, κάνει τέτοιες διαπιστώσεις, είναι τρομερά επικίνδυνο αυτό που κάνει. Δεν το έκανε καν η επιτομή του λαϊκισμού κατά την προσωπική  μου άποψη, ο προκάτοχός του ο κ. Τσίπρας

«Ο κ. Κασσελάκης χωρίς να γνωρίζει πού πατάει και πού βρίσκεται, κάνει τέτοιες διαπιστώσεις, είναι τρομερά επικίνδυνο αυτό που κάνει. Δεν το έκανε καν η επιτομή του λαϊκισμού κατά την προσωπική  μου άποψη, ο προκάτοχός του ο κ. Τσίπρας, και ουσιαστικά απηχεί την χειρότερη εκδοχή του “πολακισμού”, που φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς δεν έχει αποβάλει παρά την αλλαγή του προέδρου», ανέφερε σε δηλώσεις του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

«Νομίζω είναι προβληματική θέση και πρέπει να πάρουν θέση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης» πρόσθεσε σε δηλώσεις του στον Real FM σχετικά με τα όσα λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το αδιάβλητο των εκλογών.

«Δεν υπάρχει νούμερο ένα ή δύο. Νούμερο ένα είναι ο Πρωθυπουργός και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε συντεταγμένοι για να υπηρετούμε τις στρατηγικές κατευθύνσεις που δίνει ο ίδιος και να εφαρμόζουμε το ετήσιο σχέδιο δράσης που εγκρίνει κάθε χρόνο το Υπουργικό Συμβούλιο και αναλαμβάνουν όλα τα υπουργεία να τα υλοποιήσουν» δήλωσε ο κ. Σκέρτσος.

«Σκληρή απόφαση»

«Τιμώ και σέβομαι τον Γιάννη Μπρατάκο και τον Σταύρο Παπασταύρου, έχουν προσφέρει στην χώρα, στην παράταξη της ΝΔ, στην κυβέρνηση. Είναι στελέχη με σημαντική διαδρομή και έχουν υπηρετήσει τον ρόλο που τους ανατέθηκε από τον Πρωθυπουργό με μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Από εκεί και πέρα, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση ελλείψει αντιπολίτευσης – επιμένω σε αυτό υπάρχει έλλειμμα αντιπολίτευσης- είναι στο μικροσκόπιο για κάθε της κίνηση. Για κάθε συμπεριφορά, για καθετί που μπορεί να παρερμηνευτεί.

Ο Πρωθυπουργός είναι πάνω από όλα αυστηρός με τον εαυτό του τον ίδιο και για αυτό οφείλει να είναι αυστηρός με όλους μας. Όταν υπάρχει και η παραμικρή υπόνοια από την πλευρά της αντιπολίτευσης ότι μία επαφή ή μια συνάντηση μπορεί να παρερμηνευτεί τότε ακριβώς για να μην υπάρχει καμία σκιά, πρέπει να λαμβάνει σκληρές αποφάσεις. Και αυτή ήταν μια σκληρή απόφαση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν χρειάζεται αυτόκλητους δικαστές η Δικαιοσύνη»

«Όλα εξετάζονται από την δικαιοσύνη. Δεν χρειάζεται αυτόκλητους βοηθούς ή λαϊκούς δικαστές η δικαιοσύνη για να κάνει τη δουλειά της, γιατί αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει αυτή την υπόθεση, δεν χρειάζεται υποκατάσταση» είπε για την υπόθεση των Τεμπών.

«Η λέξη μονταζιέρα όταν χρησιμοποιείται από μια έγκριτη εφημερίδα με μεγάλη ιστορική και δημοκρατική παράδοση, είναι βαριά και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ελαφρά τη καρδία. Σε αυτό αντιδράσαμε, σε αυτό θελήσαμε να ρίξουμε άπλετο φως ως προς την διαδρομή όλων των πραγματικών γεγονότων. Δεν κάναμε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments