Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτοί έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Αυτοί έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [368429] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ την Τετάρτη (3/4) το βράδυ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ την Τετάρτη (3/4) το βράδυ στη Λεωφόρο με τον Φατίχ Τερίμ να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Παλάσιος αλλά και τους τραυματίες Σπόραρ, Σένκεφελντ ενώ εκτός έμειναν και οι Αϊτόρ-Ούγκο.

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί την Τετάρτη (3/4) το βράδυ την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός καθώς ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Παλάσιος που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή αλλά και στους τραυματίες Σπόραρ (σ.σ. χτύπημα στο κεφάλι από το παιχνίδι με τον δικέφαλο), Σένκεφελντ (σ.σ. ενοχλήσεις στη μέση) ενώ εκτός μετά από επιλογή του Τούρκου τεχνικού έμειναν και οι Αϊτόρ-Ούγκο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (3/4, 21:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και τελειώματα. Θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ ο Σπόραρ έμεινε εκτός προπόνησης προληπτικά, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ο Παλάσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την αποβολή του στον προηγούμενο αγώνα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments