Αθλητισμός

Σε… ρυθμούς ΑΕΚ κινείται o Παναθηναϊκός!

Σε… ρυθμούς ΑΕΚ κινείται o Παναθηναϊκός!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε… ρυθμούς ΑΕΚ κινείται από σήμερα (01/04) ο Παναθηναϊκός, με την προπόνηση να περιλαμβάνει αποθεραπεία για τους βασικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ και παιχνίδια με τη μπάλα για τους υπόλοιπους

Σε… ρυθμούς ΑΕΚ κινείται από σήμερα (01/04) ο Παναθηναϊκός, με την προπόνηση να περιλαμβάνει αποθεραπεία για τους βασικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ και παιχνίδια με τη μπάλα για τους υπόλοιπους

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο (2-3) και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον «τελικό» κόντρα στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική τον play-offs, την προσεχή Τετάρτη (3/4,21:00).

Στην σημερινή προπόνηση, οι βασικοί της χθεσινής (31/03) αναμέτρησης του «τριφυλλιού» από τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Φατίχ Τερίμ είχε στη διάθεσή του άπαντες, πλην των μακροχρόνια απόντων και τραυματιών Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, που συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Θυμίζουμε ότι ο Άντραζ Σπόραρ αποχώρησε από τη Λεωφόρο με φορείο χθες, μετά από σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Τόμας Κεντζιόρα, ενώ του έγιναν και ράμματα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν τουλάχιστον 45 λεπτά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments