Πολιτική

Βρούτσης για την είσοδο στα γήπεδα μέσω του tickets.gov.gr: Θα υπάρξει μεταβατικό στάδιο

Βρούτσης για την είσοδο στα γήπεδα μέσω του tickets.gov.gr: Θα υπάρξει μεταβατικό στάδιο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Βρούτσης για την είσοδο στα γήπεδα μέσω του tickets.gov.gr: Θα υπάρξει μεταβατικό στάδιο

«Θα ισχύει και το παλιό σύστημα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού

Από τις 9 Απριλίου η είσοδος στις κερκίδες τόσο για τους αγώνες της Super League 1, όσο και του ελληνικού Κυπέλλου, θα γίνεται ψηφιακά με το εισιτήριο στο Gov.gr Wallet. Για τη διαδικασία εισόδου στα γήπεδα μέσω του ψηφιακού εισιτηρίου (tickets.gov.gr) μίλησαν στο EΡΤΝews o Γιάννης Βρούτσης, ο Δημήτρης Παπαστεργίου υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Μηνάς Λυσάνδου, πρόεδρος της Super League. Και όπως αποκάλυψε στο EΡΤΝews ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού για τη μεταβατική αυτή περίοδο «θα εφαρμόζεται και η ψηφιακή ταυτοπροσωπία, θα ισχύει και το παλιό σύστημα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μπορέσουν να εξοικειωθούν και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα».

«H κυβέρνηση έδειξε από την αρχή αποφασιστικότητα σε ένα ζήτημα που είχε τη σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας που ήθελε κάτι να αλλάξει επιτέλους και να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και κατά κύριο λόγο στα γήπεδα ποδοσφαίρου» δήλωσε ο κ. Βούτσης λίγη ώρα μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το ζήτημα.

«Ο τελευταίος αθλητικός νόμος που φέραμε στη Βουλή αρχίζει να αποδίδει θετικά γιατί συμβάλουν ταυτόχρονα, εκτός από το υπουργείο, οι ίδιοι οι φίλαθλοι που θέλουν την διασφάλιση των γηπέδων. Δεν θέλουν να είναι κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments