Αθλητισμός

Ολυμπιακός Άρης: Αυτές είναι οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός Άρης: Αυτές είναι οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο Καραϊσκάκη

Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τον Άρη τον Ορτέγκα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός, ενώ είναι ανέτοιμοι και οι Όρτα και Αλεξανδρόπουλος, ενώ εκτός βρίσκονται επίσης οι Ναβάρο, Μπιανκόν, Ντόη και Καμπράλ. Από την άλλη επέστρεψαν και οι Βέζο, Άμπι και Ρίτσαρντς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, με τον Ορτέγκα να μην υπολογίζεται και τον Παναγιώτη Ρέτσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να μην ξεκινάει.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Τζολάκης, μιας και έχει την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ, ενώ όλα δείχνουν ότι η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ροντινέι, Βέζο, Κάρμο και Ρίτσαρντς, με τους Κίνι και Άμπι ωστόσο να έχουν κι εκείνοι πιθανότητες στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή δεν φαίνεται να χαλάει το δίδυμο Έσε και Τσικίνιο, ενώ μπροστά τους θα παίξει σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Κώστας Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης είναι αναντικατάστατος ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ στις δύο πλευρές θα αναπτύσσονται οι Ποντένσε και Μασούρας. Λίγες πιθανότητες έχει να παίξει ως βασικός και ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος επέστρεψε και έπαιξε και σαν αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments