Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σπουδαίο διπλό απέναντι στην Μπρέσια [12-13]

Ολυμπιακός: Σπουδαίο διπλό απέναντι στην Μπρέσια [12-13]

Πηγή Φωτογραφίας: [368166] LEN CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Επικράτησε με 13-11 της Μπρέσια, την έθεσε εκτός Final Four Champions League πόλο ανδρών και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στην τελική φάση

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το ζητούμενο κόντρα στην Μπρέσια, πέρασε από την Ιταλία δύσκολα με 13-12 και έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four του Champions League πόλο ανδρών.

Ο Μάρτον Βάμος στην επίθεση συνεπικουρούμενος από τον Κωνσταντίνο Γούβη και ο Μάρκο Μπίγιατς στην άμυνα που κατέβασε ρολά ήταν οι διακριθέντες των “ερυθρόλευκων”, οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τη Φερεντσβάρος στο “Παπαστράτειο” με στόχο να πάρουν τη ρεβάνς από τους Ούγγρους και να “κλειδώσουν” τη συμμετοχή τους σε ένα ακόμα Final Four.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ιδανικά στο ματς, καθώς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του επίθεση με τον Αλαφραγκή. Η Μπρέσια είχε άμεση απάντηση, όπως λύσεις βρήκε και κάθε φορά που οι “ερυθρόλευκοι” έπαιρναν κεφάλι στο σκορ (2-1, 3-2, 4-3). Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με τον Ντόλτσε να φέρνει το ματς στα ίσια 3” πριν τη λήξη του.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-4, 3-4, 2-1

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντελ Μπάσο (1), Ντόλτσε (2), Φαράλια, Λάζιτς, Τζανάτσα (1), Μπαλτσαρίνι (2), Γκουεράτο (1), Αλεζιάνι (1), Μάντσι, Ίρβινγκ (4), Τζίτο, Μασέντσα.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος (3), Γενηδουνιάς (2), Φουντούλης (1), Γούβης (2), Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής (2), Δήμου (1), Γκίλλας (1), Παπαναστασίου (1), Ζερδεβάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments