Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με τρεις απώλειες στο ματς με τη Λαμία – Μέσα ο Όρτα

Ολυμπιακός: Με τρεις απώλειες στο ματς με τη Λαμία – Μέσα ο Όρτα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δείτε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία

Δείτε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Λαμία (7/4, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Ντάβιντ Κάρμο και Τσικίνιο. Ο Ισπανός τεχνικός προχωράει σε rotation και δίνει ανάσες ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (11/4). Στην αποστολή απεναντίας επέστρεψε ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως τιμωρημένος είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ εκτός είναι και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και προφυλάσσεται ενόψει Φενέρμπαχτσε. Απών και ο τραυματίας Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Τέλος, εκτός του Όρτα, επέστρεψαν οι Ναβάρο, Καμπράλ και Μπιανκόν, όχι όμως και ο Ντόη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Όρτα, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments