Αθλητισμός

Παναιτωλικός: Ηττήθηκε από τον Βόλο σε ματς με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία [0-1]

Παναιτωλικός: Ηττήθηκε από τον Βόλο σε ματς με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία [0-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [368578] SUPER LEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

Οι γηπεδούχοι με την ήττα τους σε συνδυασμό με τη νίκη της Κηφισιάς ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται πλέον ένα πόντο κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού

Σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες ο Βόλος κέρδισε 0-1 τον Παναιτωλικό και έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τα πλέι οφ της Super League, βάζοντας παράλληλα τους Αγρινιώτες σε δύσκολη θέση.

Και αυτό διότι οι γηπεδούχοι με την ήττα τους σε συνδυασμό με τη νίκη της Κηφισιάς ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται πλέον ένα πόντο κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 29΄με το γκολ του Τζασίν Ασεχνούν, με τις δυο ομάδες ωστόσο να έχουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Βόλος ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Άλχο από πλευράς φιλοξενούμενων και ο Μπουζούκης για τους γηπεδούχους αποβλήθηκαν.

Με αυτή τους τη νίκη οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 28 βαθμούς και απομακρύνθηκαν τέσσερεις πόντους από τους Αγρινιώτες, με το σύνολο του Χρήστου Κόντη να έχει εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής στα πλέι άουτ της Super League.

Παναιτωλικός(Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86′ Μπρούνο Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι, Καρέλης (54′ Λεμονάκο), Ντίας (78′ Μπουζούκης)

Βόλος(Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63′ Τρουιγιέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85′ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85′ Ποπέσκου), Γκαρσία (76′ Μωραϊτης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments