Αθλητισμός

ΑΕΚ ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

ΑΕΚ ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Γκανέζος έπαιξε για ένα ημίχρονο στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Λαμία και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στο διάστημα της διακοπής.

Ο Γκανέζος έπαιξε για ένα ημίχρονο στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Λαμία και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στο διάστημα της διακοπής.

Η παρουσία του Ντομινίκ Κοτάρσκι στην εστία είναι δεδομένη. Όπως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Τόμας Κεντζιόρα και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στα στόπερ και αυτή του Ράχμαν Μπάμπα στα αριστερά. Ο Γκανέζος έπαιξε για ένα ημίχρονο στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Λαμία και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στο διάστημα της διακοπής.

Στα δεξιά υπάρχει ένα ερωτηματικό για το ποιος θα ξεκινήσει. Διαθέσιμοι είναι πάντως ο Βιειρίνια, που έπαιξε για 80΄περίπου λεπτά την Τετάρτη, ο Ζόαν Σάστρε που επέστρεψε και αυτός στο παιχνίδι με τη Λαμία και φυσικά ο Γιόνι Ότο τον οποίο ο Λουτσέσκου προφύλαξε.

Στη μεσαία γραμμή είναι φανερό πλέον ότι η ιεραρχία έχει αλλάξει με τον Στέφαν Σβαμπ να είναι αυτός που μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ αποτελούν το βασικό δίδυμο στα χαφ και αυτό που λογικά θα ξεκινήσει και στο σημερινό παιχνίδι.

Στην κορυφή της επίθεσης το πλάνο λέει ότι θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας, που στη Λεωφόρο ήταν συγκλονιστικός, και αυτό λογικά δεν θα αλλάξει παρά το…ταρακούνημα του από το χθεσινό τροχαίο ατύχημα που είχε χθες στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση έστω και αν χρειάστηκε τον Χρήστο Καρυπίδη για να μεταβεί στη Νέα Μεσημβρία.

Στην τριάδα πίσω από τον Ισπανό θα αγωνιστούν λογικά ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά και ο Τάισον αριστερά με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να έρχεται από τον πάγκο. Στο “δέκα” υπάρχει ένα ερωτηματικό με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να παίζει σε όλο τον αγώνα με τη Λαμία και τον Μουργκ που ξεκίνησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να μένει την Τετάρτη στον πάγκο. Κάτι που δείχνει ότι οι πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού ο Αυστριακός είναι αυξημένες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments