Πολιτική

Σπανάκης: Όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση, θα πάρουν την απάντησή τους στις 9 Ιουνίου

Σπανάκης: Όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση, θα πάρουν την απάντησή τους στις 9 Ιουνίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Θέλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό φιλολαϊκό κόμμα στην Ευρώπη, με το μεγαλύτερο αριθμό μελών. Για εμάς έχει σημασία να συνεχίσουμε σε μία Ευρώπη που έχει να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα με κοινές πολιτικές, όπως το αγροτικό, η ακρίβεια», πρόσθεσε.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Θέλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό φιλολαϊκό κόμμα στην Ευρώπη, με το μεγαλύτερο αριθμό μελών. Για εμάς έχει σημασία να συνεχίσουμε σε μία Ευρώπη που έχει να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα με κοινές πολιτικές, όπως το αγροτικό, η ακρίβεια», πρόσθεσε.

Σήμερα το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση, θα πάρουν την απάντησή τους στις 9 Ιουνίου. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης.

«Θέλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό φιλολαϊκό κόμμα στην Ευρώπη, με το μεγαλύτερο αριθμό μελών. Για εμάς έχει σημασία να συνεχίσουμε σε μία Ευρώπη που έχει να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα με κοινές πολιτικές, όπως το αγροτικό, η ακρίβεια», πρόσθεσε.

Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι «Ο Μητσοτάκης πήρε την Ελλάδα και την έκανε πρωταγωνίστρια και μέσα στην υγειονομική κρίση. Θέλουμε μία ισχυρή ευρωομάδα και θα ξεκινήσουμε έναν μεγάλο αγώνα σε όλους τους νομούς της χώρας για να μπορέσουμε να φέρουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στις 9 Ιουνίου», σημειώνοντας ότι «οι ευρωεκλογές δεν είναι μία χαλαρή κάλπη, θα δώσει πολλά μηνύματα.Μεγάλος αντίπαλός μας είναι η αποχή και πρέπει όλοι να στείλουμε το μήνυμα».

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις, ο κ. Σπανάκης υπογράμμισε ότι «το σύνολο των μεταρρυθμίσεων που έχουμε υποσχεθεί για τον ελληνικό λαό, τα υλοποιούμε», και επισήμανε ότι «οι δημοσκοπήσεις είναι σημαντικές για να μας δώσουν μηνύματα».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.