Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Απολογούνται οι βρεφονηπιοκόμοι που κλείδωναν παιδιά σε αποθήκη [vid]

Αλεξανδρούπολη: Απολογούνται οι βρεφονηπιοκόμοι που κλείδωναν παιδιά σε αποθήκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας πατέρας έπαιζε με την κόρη του και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το κοριτσάκι πήρε την κούκλα της, τη μάλωνε και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι και να κλείσει το φως. Ξαφνιασμένος ο πατέρας ρώτησε πού τα έχει ακούσει αυτά με το παιδί να απαντά: «Έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό».

«Έτσι μας κάνει η κυρία» είπε ένα κορίτσι στον πατέρα της

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι βρεφονηπιοκόμοι από την Αλεξανδρούπολη ο οποίοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν παιδιά σε αποθήκη. Μέχρι το μεσημέρι ο δήμος αναμένεται να κοινοποιήσει τα δύο έγραφα που καλούν σε απολογία για την ένορκη διοικητική εξέταση τις δυο γυναίκες παιδαγωγούς του 2ου δημοτικού παιδικού σταθμού που σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της τρίχρονης κόρης τους που φοιτούσε σε αυτό, έκλειναν σε δωμάτιο τους μικρούς μαθητές για συνετισμό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας πατέρας έπαιζε με την κόρη του και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το κοριτσάκι πήρε την κούκλα της, τη μάλωνε και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι και να κλείσει το φως. Ξαφνιασμένος ο πατέρας ρώτησε πού τα έχει ακούσει αυτά με το παιδί να απαντά: «Έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό».

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης δήλωσε όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ότι οι δύο απομακρύνθηκαν όχι μονάχα από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό αλλά γενικότερα από τους εργασιακούς χώρους των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.

Το τμήμα του σχολείου έχει κλείσει και τα μικρά παιδιά, τα όποια σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι ηλικίας 3 ετών, μοιράστηκαν προσωρινά σε άλλα τμήματα του παιδικού σταθμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments