Αθλητισμός

Σοκ στην ΑΕΚ! Νέο πρόβλημα ενόψει ΑΡΗ

Σοκ στην ΑΕΚ! Νέο πρόβλημα ενόψει ΑΡΗ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//. Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βγήκε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και διαπιστώθηκε πως έχει μυϊκό πρόβλημα.

Νοκ-άουτ

Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βγήκε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και διαπιστώθηκε πως έχει μυϊκό πρόβλημα.

Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός στις επόμενες προπονήσεις και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος από την άλλη αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, συντηρητικό πρόγραμμα ακολούηθσε και ο Νόρντιν Άμπραμπατ που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον ΠΑΟΚ και ενδέχεται να προφυλαχθεί την Κυριακή.

Τέλος, με ατομικό συνέχισε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος στα μεγάλα ντέρμπι που θα κρίνουν τον τίτλο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας τραυματίστηκε παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις στατικές φάσεις της τελευταίας προπόνησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments