Ελλάδα

Άγρια ληστεία στην Ξάνθη – Έκλεψε τσάντα ηλικιωμένης και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου

Άγρια ληστεία στην Ξάνθη – Έκλεψε τσάντα ηλικιωμένης και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Το fonitisxanthis.gr αναφέρει πως το περιστατικό έγινε στις 9 το πρωί, σε κεντρικότατο σημείο της Ξάνθης, λίγα μέτρα από την είσοδο του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης Οικεία Μάνου Χατζιδάκι, μια γυναίκα Ρομά κατά δήλωση αυτοπτών μαρτύρων, όρμηξε σε μια ηλικιωμένη και της πήρε με τη βία την τσάντα της.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Άγρια ληστεία σημειώθηκε στην Ξάνθη με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς ένα άτομο όρμηξε πάνω της για να πάρει την τσάντα της και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου.

Το fonitisxanthis.gr αναφέρει πως το περιστατικό έγινε στις 9 το πρωί, σε κεντρικότατο σημείο της Ξάνθης, λίγα μέτρα από την είσοδο του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης Οικεία Μάνου Χατζιδάκι, μια γυναίκα Ρομά κατά δήλωση αυτοπτών μαρτύρων, όρμηξε σε μια ηλικιωμένη και της πήρε με τη βία την τσάντα της.

Η δράστης έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω της πεσμένη στον δρόμο και αιμόφυρτη την ηλικιωμένη την οποία λίγη ώρα μετά παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και γίνονται αναζητήσεις για την ανεύρεση της δράστιδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments