Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: Δέκα συλλήψεις ανηλίκων σε όλη τη χώρα – “Ραντεβού” μαθητών για ξύλο στη Βούλα

ΕΛ.ΑΣ.: Δέκα συλλήψεις ανηλίκων σε όλη τη χώρα – “Ραντεβού” μαθητών για ξύλο στη Βούλα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε δέκα συλλήψεις ανηλίκων και εννέα προσαγωγές προχώρησαν χθες, Σάββατο 12/04, οι αστυνομικές Αρχές σε όλη τη χώρα, πραγματοποιώντας συνολικά 526 ελέγχους.

Μία από τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για ανήλικους έλαβε χώρα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βούλας, όπου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 53 έλεγχοι ανηλίκων και ενός ενήλικα

Σε δέκα συλλήψεις ανηλίκων και εννέα προσαγωγές προχώρησαν χθες, Σάββατο 12/04, οι αστυνομικές Αρχές σε όλη τη χώρα, πραγματοποιώντας συνολικά 526 ελέγχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για ανήλικους έλαβε χώρα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βούλας, όπου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 53 έλεγχοι ανηλίκων και ενός ενήλικα.

Στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 53 έλεγχοι ανηλίκων και 1 ενήλικα.

Από την περιοχή της Βούλας, οι αστυνομικοί προσήγαγαν πέντε ανηλίκους και έναν ενήλικα, ενώ στην κατοχή ενός ανηλίκου βρέθηκε μία κουκούλα full face.

«Ραντεβού» μαθητών για ξύλο στη Βούλα

Οι προσαγωγές έγιναν στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας ότι το βράδυ είχε κανονιστεί «ραντεβού» μεταξύ μαθητών δύο σχολείων σε skate park για συμπλοκή.

Στη θέα των προσαγωγών και των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο, η προσέλευση των νεαρών σταμάτησε και πραγματοποιήθηκε αποχώρηση όσων ήδη κινούνταν στην πέριξ περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments