Διεθνή

Ο Νετανιάχου συγκάλεσε το ισραηλινό πολεμικό υπουργικό συμβούλιο στο στρατιωτικό αρχηγείο του Τελ Αβίβ

Ο Νετανιάχου συγκάλεσε το ισραηλινό πολεμικό υπουργικό συμβούλιο στο στρατιωτικό αρχηγείο του Τελ Αβίβ
Ειδικός που έδωσε συνέντευξη στο Channel12, ο στρατηγός εν αποστρατεία Amos Yadlin, λέει ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με 20 κιλά εκρηκτικών το καθένα

Ο Νετανιάχου συγκάλεσε το ισραηλινό πολεμικό υπουργικό συμβούλιο στο στρατιωτικό αρχηγείο του Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, μετά την επίθεση των ιρανικών drones κατά του Ισραήλ.

Στο μεταξύ ο Μπένιαμιν Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένο διάγγελμά του νωρίτερα προς τον ισραηλινό λαό δήλωσε νωρίτερα πως το Ισραήλ «θα απαντήσει κατάλληλα» και πως θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από κάθε απειλή».

Προειδοποιώντας ότι «όποιος μας βλάψει, θα τον βλάψουμε κι εμείς», τόνισε προς τους Ισραηλινούς πολίτες ότι η χώρα του είναι έτοιμη για κάθε σενάριο, τόσο σε ό,τι αφορά την άμυνα όσο σε ό,τι αφορά και την επίθεση.

Στο Ισραήλ, ο στρατός βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, καθώς ξεκίνησε η αναμενόμενη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Ισραηλινοί και Αμερικανοί επιβεβαιώνουν ότι δεκάδες ιρανικά drones κατευθύνονται προς το Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό ενώ έχουν κλείσει οι εναέριοι χώροι στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν δήλωσαν ότι έχουν εκτοξεύσει δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη αλλά και πυραύλους εναντίον συγκεκριμένων στόχων στο Ισραήλ. Απειλούν ακόμη ότι η επιχείρηση «Αληθινή υπόσχεση» αποτελεί μέρος της τιμωρίας για τα ισραηλινά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, ο χρόνος πτήσης των μη επανδρωμένων αεροσκοφών μπορεί να διαρκέσει ώρες. Ειδικός που έδωσε συνέντευξη στο Channel12, ο στρατηγός εν αποστρατεία Amos Yadlin, λέει ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με 20 κιλά εκρηκτικών το καθένα και ότι η αεράμυνα του Ισραήλ είναι έτοιμη να τα καταρρίψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments