Αθλητισμός

Μέρα «αιώνιου» ντέρμπι – Που θα δείτε το παιχνίδι

Μέρα «αιώνιου» ντέρμπι – Που θα δείτε το παιχνίδι

Πηγή Φωτογραφίας: [362039] BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μέρα «αιώνιου» ντέρμπι η σημερινή, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «κονταροχτυπιούνται» για έβδομη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν στο ΟΑΚΑ για το Top 6 της Stoiximan Basket League.

H αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 20.15 στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων μπορεί να μην κρίνει τίποτα άμεσα, όμως ένα παιχνίδι ανάμεσα στους δύο δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να είναι αδιάφορο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει νικήσει τα δύο ματς στην κανονική διάρκεια και να έχει πάρει προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs του πρωταθλήματος, όμως η εν λόγω αναμέτρηση μπορεί να δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται, ενόψει των playoffs της Euroleague.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Αγωνιστικά, για τον Παναθηναϊκό εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Τζέριαν Γκραντ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και αναμένεται να προφυλαχθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Eκτός θα μείνουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, που δεν είναι δηλωμένοι στο πρωτάθλημα.

Από τους υπόλοιπους 7 ξένους (Πετρούσεφ, Κάνααν, Ράιτ, ΜακΚίσικ, Φαλ, Πίτερς, Γουίλιαμς-Γκος), ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να «κόψει» έναν. Ερωτηματικό είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος είναι καλά ιατρικά και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί για να πάρει ρυθμό για τα παιχνίδια απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα (15/4) με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments