Lifestyle

«Δεν είναι δικό σου παιδί, αυτός είναι Λάτσιος»: Πέρασε έναν Γολγοθά η Ελένη Μενεγάκη με τον γιο της

«Δεν είναι δικό σου παιδί, αυτός είναι Λάτσιος»: Πέρασε έναν Γολγοθά η Ελένη Μενεγάκη με τον γιο της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/elenimenegaki

Ελένη: «Το τι πέρασα όταν πήγα Αγγλία με τον γιό μου μικρό, επειδή εγώ ήμουν ''Μενεγάκη'' κι εκείνος ''Λάτσιος'' δεν λέγεται»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μία ιστορία με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ηρώ για τον δικό της γιο της και τη διαδικασία που χρειάστηκε να κάνει για να βγάλει διαβατήριο.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Mega «αντιμετώπισα το ίδιο, πηγαίνοντας σε ξένη χώρα, όταν είχα τον γιο μου πέντε χρονών. Και μιλάω για την Αγγλία, εκεί είχαμε πάει, για δουλειά, είχα το παιδί μαζί μου. Το τι πέρασα που δεν είχα μαζί μου χαρτί που να λέει ότι αυτό το παιδί είναι δικό μου… Εγώ Μενεγάκη, αυτός Λάτσιος… Βρε τι έπαθα, να λέω “ρωτήστε όποιον περνάει, τόσοι Έλληνες είναι, ρωτήστε αν είναι το παιδί μου αυτό”. Ευτυχώς ασχολήθηκε η διαφημιστική που με συνόδευε και λύθηκε το θέμα. Δεν με άφηναν να μπω στη χώρα. Έλεγαν “πού το πας το παιδί; Έχει χαρτί ότι το παιδί είναι δικό σου;”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου μάλλον το έβαλε στόχο το 2024 να είναι μία πολύ διαφορετική χρονιά. Αποφάσισε να κάνει πράγματα για τον εαυτό του που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα του.

Μία από τις αλλαγές που έκανε ο 21χρονος Άγγελος Λάτσιος είναι να εντάξει πιο συστηματικά την γυμναστική στη ζωή του. Ειδικότερα, με την κατάλληλη και ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί και την καθημερινή γυμναστική έχει γίνει αγνώριστος. Η «μεταμόρφωση» είναι θεαματική.

Ο 21χρονος νέος, εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου ενώ για τα προσωπικά του γνωρίζουμε πως είναι ελεύθερος και ωραίος.

Οι αλλαγές που αναφέραμε προηγουμένως δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση. Είναι και κάτι άλλο. Ποια είναι λοιπόν η δεύτερη μεγάλη αλλαγή που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος;

Σύμφωνα με τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο 21χρονος αγόρασε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο απεικονίζεται και η καλή του φίλη Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία όταν τον ρωτά εάν αγόρασε εκείνος το αυτοκίνητο αυτός αρκείται να απαντήσει με μία καρδιά.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε ν’ αποδείξει στο αεροδρόμιο ότι ο Άγγελος Λάτσιος είναι γιος της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments