Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τελευταία ευκαιρία για πρώην 11αδατο το ματς με την Φενέρ!

Ολυμπιακός: Τελευταία ευκαιρία για πρώην 11αδατο το ματς με την Φενέρ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Ντόη αναμένεται να επιστρέψει στα βασικά πλάνα από τις 15 Φεβρουαρίου. Το 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης για τα playoffs του Conference ήταν το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο ο Ντόη αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα είναι το μοναδικό του ματς επί Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι. Την Πέμπτη (18/4, 22:00, COSMOTE SPORT 4HD) οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τη Φενέρμπαχτσε στο Σουκρού Σαράτσογλου στη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League.

Οι Πειραιώτες πηγαίνουν στην σπουδαία μάχη με το πάνω χέρι, καθώς επικράτησαν 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση και δεδομένα θα υπάρξει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Ντόη αναμένεται να επιστρέψει στα βασικά πλάνα από τις 15 Φεβρουαρίου. Το 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης για τα playoffs του Conference ήταν το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο ο Ντόη αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα είναι το μοναδικό του ματς επί Μεντιλίμπαρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Στο σπουδαίο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε τού παρουσιάζεται μία χρυσή ευκαιρία. Να προσφέρει σταθερότητα στα μετόπισθεν και να συμβάλει σε μία μεγάλη πρόκριση για την ομάδα του. Κάπως έτσι, θα καταφέρει να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο στην τελική ευθεία της σεζόν σύμφωνα με το sport24.gr και τον Κώστα Αυγουστάκη! 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments