Αθλητισμός

Άκυρος ο… συναγερμός! Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Άκυρος ο… συναγερμός! Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: [360291] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ που τόνιζε δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας σε έλεγχο αντιντόπινγκ, η UEFA επικοινώνησε μαζί της

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ που τόνιζε δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας σε έλεγχο αντιντόπινγκ, η UEFA επικοινώνησε μαζί της και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Τα όσα ανέφερε ο ιστότοπος «dikisports» προκάλεσαν αμέσως θόρυβο, όχι μόνο επειδή το δημοσίευμα έκανε λόγο για Έλληνα παίκτη που ήταν θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ αλλά ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ήταν ένα δημοσίευμα που είχε ως συνέπεια να γίνει ένας πανικός στα social media όπου ο καθένας προσπαθούσε να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο παίκτης, για να ξεκαθαρίσει τελικά το θέμα από την UEFA: Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη.

Αυτό είπε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην ΕΠΟ και έβαλε τέλος, έτσι, σε αυτό το θέμα που είχε σημάνει συναγερμό. Συναγερμός που αποδεικνύεται… άκυρος τελικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments