Αθλητισμός

Βόννη – Περιστέρι 77-89: Τεράστια πρόκριση για την ομάδα του Σπανούλη στους «4» του BCL

Βόννη – Περιστέρι 77-89: Τεράστια πρόκριση για την ομάδα του Σπανούλη στους «4» του BCL

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/COSMOTE TV | Basketball Champions League

Το Περιστέρι και ο Βασίλης Σπανούλης κατάφεραν μία τεράστια πρόκριση.

Το Περιστέρι έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του, καθώς επικράτησε της Βόννης στη Γερμανία με 89-77 και προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League που θα γίνει στο Βελιγράδι. Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη έγραψε ιστορία και προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League που θα γίνει στο Βελιγράδι, καθώς επικράτησαν της Βόννης στη Γερμανία με 89-77. Κορυφαίος για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας ήταν ο Τζο Ράγκλαντ με 21 ποντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ νευρικά το παιχνίδι κάνοντας συνεχόμενα λάθη και χωρίς ιδιαίτερη πίεση, όμως προϊόντος του χρόνου περιόρισε τα λάθη και πέρασε μπροστά στο σκορ με 15-12 με τη συμπλήρωση των πρώτων πέντε λεπτών του παιχνιδιού. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 10 και 27-17, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Τόμπσον, Μήτρου Λονγκ και Ράγκλαντ να έχουν από επτά πόντους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Περιστέρι εξακολούθησε να κρατά το προβάδισμα, το οποίο έφτασε μέχρι και το +13, αλλά η Βόννη στο τελείωμα της περιόδου ανέβασε την απόδοσή της και έκλεισε το ημίχρονο στο -8 και στο 43-51, με το Περιστέρι όμως να σουτάρει με τρομερά ποσοστά εντός πεδιάς, άνω του 65% σε ένα παιχνίδι knock out. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζο Ράγκλαντ με 11 πόντους.

H Βόννη στο τρίτο δεκάλεπτο ανέβασε την απόδοσή της αλλά και την αποτελεσματικότητα από μέση και μακρινή απόσταση, μειώνοντας αισθητά τη διαφορά και φτάνοντας μέχρι το -1 ένα λεπτό πριν το τέλος της τρίτης περιόδου (62-63) για να κλείσει τελικά την περίοδο στο -5, εξαιτίας του buzzer beater του Ράγκλαντ.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε σε διψήφιο προβάδισμα το οποίο και υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, παίζοντας με μνημειώδη ηρεμία και κατακτώντας τελικά τη νίκη με 89-77 και την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. Κορυφαίος της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη ήταν ξανά ο Τζο Ράγκλαντ με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments