Αθλητισμός

Στο μικροσκόπιο των ερυθρολεύκων κεντρικός αμυντικός από Λατινική Αμερική!

Στο μικροσκόπιο των ερυθρολεύκων κεντρικός αμυντικός από Λατινική Αμερική!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τον περασμένο Ιανουάριο ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, είχε αποκαλύψει διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με την Μπόκα Τζούνιορς, χωρίς ωστόσο να υπήρξε κάποια εξέλιξη τότε.

Δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική, μπλέκουν ξανά τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Μπόκα Τζούνιορς, Νίκολας Βαλεντίνι

Τον περασμένο Ιανουάριο ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, είχε αποκαλύψει διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με την Μπόκα Τζούνιορς, χωρίς ωστόσο να υπήρξε κάποια εξέλιξη τότε.

Ωστόσο, στην Αργεντινή εμπλέκουν ξανά τους «ερυθρολεύκους» με τον 23χρονο αμυντικό και μάλιστα αυτή τη φορά κάνουν λόγο και γι άλλες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

«Ίντερ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Λάτσιο και Ολυμπιακός είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Βαλεντίνι. Σύμφωνα με το «CalcioMercato», η Ίντερ είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί με την Μπόκα για την αγορά του παίκτη. Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ,  Ντάριο Μπασίν, ήταν παρών στη «Λα Μπομπονέρα» στο πρόσφατο ταξίδι του στη Νότια Αμερική. Ο Βαλεντίνι εξακολουθεί να μην αποδέχεται την προσφορά της Μπόκα για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Εν τω μεταξύ ο σύλλογος τον ενημέρωσε ότι προς το παρόν δεν τον υπολογίζουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments