Διεθνή

«Σκιά» Piepergate στις Ευρωεκλογές παρά την παραίτηση του «εκλεκτού» της Φον ντερ Λάιεν

«Σκιά» Piepergate στις Ευρωεκλογές παρά την παραίτηση του «εκλεκτού» της Φον ντερ Λάιεν

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Euronews European News

Επεισόδιο με Φον Ντερ Λάιεν: «Το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης είναι στα χέρια σας»

Μια ομιλία της προέδρου της Κομισιόν διακόπηκε για λίγο την Τετάρτη από έναν άνδρα που την κατηγόρησε ως “εγκληματία” για την υποστήριξή της στο Ισραήλ.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ετοιμαζόταν να εκφωνήσει ομιλία στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής για την Άμυνα και την Ασφάλεια, όταν διακόπηκε απότομα από έναν άνδρα που σηκώθηκε όρθιος και την κατηγόρησε.

«Κυρία φον ντερ Λάιεν, πρόκειται για σύλληψη πολίτη! Κατηγορείστε για υποβοήθηση της γενοκτονίας στη Γάζα!» ακούγεται να λέει ο άνδρας που συνέχισε: «Έχετε εκφράσει την απόλυτη υποστήριξή σας στο Ισραήλ κατά την έναρξη αυτής της γενοκτονίας! Το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης είναι στα χέρια σας!».

Εκείνη τη στιγμή, ένα άλλο άτομο πλησίασε τον άνδρα, ο οποίος συνέχισε να φωνάζει ενώ απομακρύνθηκε από την αίθουσα. «Είστε εγκληματίας, κυρία Φον Ντερ Λάιεν! Θα έπρεπε να βρίσκεστε στη Χάγη! Δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε εδώ. Δεν θα έπρεπε να ψάχνετε για μια δεύτερη θητεία! Είστε εγκληματίας πολέμου!!”

“Ελεύθερη Παλαιστίνη! Ελεύθερη Παλαιστίνη!” πρόσθεσε, καθώς η φωνή του έσβηνε.

Η Φον Ντερ Λάιεν , η οποία έμεινε ακίνητη και δεν έδειξε καμία αντίδραση κατά τη διάρκεια του απροσδόκητου συμβάντος, ξεκίνησε στη συνέχεια την παρέμβασή της ευχαριστώντας τους οικοδεσπότες της για την πρόσκληση.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος προχώρησε σε μια εκτενή ομιλία σχετικά με την ανάγκη να ενισχύσει η Ευρώπη την ασφάλεια και την άμυνά της ως αποτέλεσμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments