Πολιτική

Απάντηση Κασσελάκη για το «λάδι»: «Το μόνο θαύμα που υπάρχει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του»

Απάντηση Κασσελάκη για το «λάδι»: «Το μόνο θαύμα που υπάρχει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για όλους και για όλα μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες μετά από την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, όπου είχε σειρά επαφών και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

«Τι σημαίνει πρόοδος; Ότι δεν έχεις ανάγκη να διαφημίσεις τον πατριωτισμό σου με χουντικά συνθήματα όπως οι Αυτιάδες αυτού του τόπου» αναφέρει σε ανάρτησή του

Για όλους και για όλα μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες μετά από την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, όπου είχε σειρά επαφών και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Για το  «θαύμα» με το λάδι της βάπτισης 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τις αναφορές του, κατά την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη και στο «θαύμα» με τον σταυρό από το λάδι που σχηματίστηκε στην κολυμπήθρα ενώ βαπτιζόταν, οι οποίες προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση και κατά πολλούς συνιστούν μια «στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων από τα δεξιά.

«Το μόνο θαύμα που υπάρχει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί μετά από όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια και είμαι υπερήφανος για ότι έχουμε πετύχει», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. Εξήγησε ότι «προφανώς δεν προβλήθηκε όλη η συζήτηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής», αναφέροντας ότι «η συζήτηση ξεκίνησε καθώς είδε ότι υπήρχε μια εικόνα του άγιου Ιάκωβου Τσαλίκη στο γραφείο του κ. Ελπιδοφόρου», ο οποίος είπε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης ήταν ο πνευματικός του, ήταν ο μέντορας του και είχε περάσει πολύ χρόνο μαζί του».

Τόνισε πάντως ότι «επειδή υπάρχει ένας δεσμός με έναν από τους νεότερους αγίους της Εκκλησίας, δεν σημαίνει ότι αλλάζω την πλατφόρμα. Από τον Αύγουστο έχω πει για τους διακριτούς ρόλους Κράτους και Εκκλησίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments