Αθλητισμός

Τελικός Conference League: Πώς μπορεί να αλλάξει η έδρα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός

Τελικός Conference League: Πώς μπορεί να αλλάξει η έδρα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η UEFA λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να πάρει μία τέτοια απόφαση από μόνη της. Μπορεί όμως να το κάνει, αλλά θα πρέπει να έχει οδηγηθεί εκεί. Πώς; Αν υπάρξει παραδοχή αδυναμίας διεξαγωγής του αγώνα για λόγους ασφαλείας. Θα πρέπει δηλαδή να θέσει τέτοιο θέμα η Ελληνική Αστυνομία και να έχει την υποστήριξη της Πολιτείας.

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Europa Conference, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έφερε ακόμα πιο κοντά τον μεγάλο στόχο του ευρωπαϊκού τελικού.

Μετά την παρουσία των Πειραιωτών άνοιξε και η κουβέντα για την έδρα του τελικού, την Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπάρχει περίπτωση όμως να συμβεί κάτι τέτοιο; Υπάρχει, αλλά δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Να καθυστερήσει να ξεκινήσει ένας τελικός λόγω επεισοδίων, έχει γίνει, αλλά όχι για να αλλάξει έδρα λόγω ενδεχόμενης έντασης.

Η UEFA λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να πάρει μία τέτοια απόφαση από μόνη της. Μπορεί όμως να το κάνει, αλλά θα πρέπει να έχει οδηγηθεί εκεί. Πώς; Αν υπάρξει παραδοχή αδυναμίας διεξαγωγής του αγώνα για λόγους ασφαλείας. Θα πρέπει δηλαδή να θέσει τέτοιο θέμα η Ελληνική Αστυνομία και να έχει την υποστήριξη της Πολιτείας.

Τότε και μόνο η UEFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό και θα ψάξει για αλλαγή της έδρας, αλλά η κίνηση αυτή θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τη χώρα μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments