Πολιτική

Μιχαηλίδου: Η 6ήμερη εργασία είναι κατοχυρωμένη από τον νόμο [vid]

Μιχαηλίδου: Η 6ήμερη εργασία είναι κατοχυρωμένη από τον νόμο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η μητρότητα δεν γνωρίζει επάγγελμα, είναι μια ιδιότητα από μόνη της και στο εξής όλες οι γυναίκες θα λαμβάνουν επίδομα μητρότητας για εννέα μήνες, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

"Η μητρότητα δεν γνωρίζει επάγγελμα, είναι μια ιδιότητα από μόνη της και στο εξής όλες οι γυναίκες θα λαμβάνουν επίδομα μητρότητας για εννέα μήνες", επισήμανε η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Η μητρότητα δεν γνωρίζει επάγγελμα, είναι μια ιδιότητα από μόνη της και στο εξής όλες οι γυναίκες θα λαμβάνουν επίδομα μητρότητας για εννέα μήνες, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σε ερώτηση για τα κομμένα δώρα και τα επιδόματα αδείας, απάντησε πως «είμαστε εν αναμονή της απόφασης της Δικαιοσύνης. Τα δύο δικαστήρια έχουν διαφορετικές αποφάσεις. Σημαντικό τι θα αποφασίσει το δικαστήριο».

Σε ό,τι αφορά την 6ημερη εργασία, επισήμανε πως είναι κατοχυρωμένη από τον νόμο και λειτουργεί σε κάποιες και μόνο οικονομικές δραστηριότητες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments