Πολιτική

Συρεγγέλα: Τέρμα με τους ψευδοπατριώτες -Πατριώτες είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται στην πράξη

Συρεγγέλα: Τέρμα με τους ψευδοπατριώτες -Πατριώτες είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται στην πράξη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Να δίνουμε το παράδειγμα στους πολίτες ώστε να κατευθύνονται προς στα δημοκρατικά κόμματα. Τέρμα με τους ψευδοπατριώτες. Πατριώτες είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται στην πράξη για τα συμφέροντα της χώρας τους», ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα

«Να δίνουμε το παράδειγμα στους πολίτες ώστε να κατευθύνονται προς στα δημοκρατικά κόμματα. Τέρμα με τους ψευδοπατριώτες. Πατριώτες είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται στην πράξη για τα συμφέροντα της χώρας τους», ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα

«Να δίνουμε το παράδειγμα στους πολίτες ώστε να κατευθύνονται προς στα δημοκρατικά κόμματα. Τέρμα με τους ψευδοπατριώτες. Πατριώτες είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται στην πράξη για τα συμφέροντα της χώρας τους», ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα σε συνέντευξή της στον “Real fm”.

Η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών σε ερώτηση για το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή τόνισε: «Ήταν το αποκορύφωμα κάποιων άλλων πραγμάτων που ειπώθηκαν και πριν και μετά. Είδαμε ότι μια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε χειροδικία από πολιτεύτρια της “Νίκης” μέσα σε ιερό ναό.

Στη συνέχεια είδαμε βουλευτή της “Νίκης” να λέει “μα και εσείς τι πηγαίνετε στην εκκλησιά αυτά θα πάθετε γιατί οι πιστοί εξοργίζονται…”. Αυτό και αν είναι εξοργιστικό να λέγεται από οποιονδήποτε βουλευτή καθώς είναι μια έμμεση παραίνεση προς τη βία».

Η κυρία Συρεγγέλα συμπλήρωσε πως «και χθες ακούσαμε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να λέει ότι προκαλούμε με τη στάση μας, αφού πηγαίνουμε στις εκκλησίες» και σημείωσε: «Τέτοια περιστατικά θα πρέπει να τα καταδικάζουν όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου με πράξεις, όχι μόνο με λόγια γιατί στα λόγια μπορεί να λέει ο καθένας οτιδήποτε θέλει αλλά την επόμενη μέρα με τις πράξεις του δείχνει διαφορετικά πράγματα».

Αναφορικά με τον αποκλεισμό των “Σπαρτιατών” από τις ευρωεκλογές, η γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος υποστήριξε ότι «εμείς ως Νέα Δημοκρατία είχαμε στείλει στον Άρειο Πάγο υπόμνημα όσον αφορά τους “Σπαρτιάτες”. Σαφώς η Δικαιοσύνη αποφασίζει και θεωρούμε ότι ήταν προς τη σωστή κατεύθυνσή, χωρίς βέβαια να κρίνουμε τις αποφάσεις της.

Είπαμε την άποψή μας καταθέτοντας το υπόμνημα και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σε αντίθεση με άλλα κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που παρόλο επικαλείται ότι δεν θέλουν τις ψήφους αυτές δεν μπήκαν ποτέ στην λογική να καταθέσουν υπόμνημα για το μόρφωμα των “Σπαρτιατών”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments