Πολιτική

Μητσοτάκης: Εμπόδιο σε όσους καπηλεύονται τη χριστιανική πίστη

Μητσοτάκης: Εμπόδιο σε όσους καπηλεύονται τη χριστιανική πίστη

Πηγή Φωτογραφίας: [368366] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αιχμές του πρωθυπουργού κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σαφείς αιχμές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου άφησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης εναντίον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου καθώς ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε πως αυτά που είπε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας «εργαλειοποιούνται από τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό».

«Επειδή ακούω τα άλλα κόμμα να έχουν με μία και μόνη ατζέντα, πώς θα αδυνατίσει η ΝΔ, πώς θα είναι λιγότερο ισχυρός ο Μητσοτάκης. Σηκώνουμε το γάντι και στις εκλογές να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας. Είναι σημαντική η συμμετοχή είναι σημαντικές, αυτές οι εκλογές. Είναι σημαντικό το βράδυ των εκλογών η ΝΔ να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους Ευρωβουλευτές και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό για να στείλουμε μηνύματα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Να στείλουμε και ένα μήνυμα αγάπης ενότητας και να στήσουμε ανάχωμα σε αυτούς που καπηλεύονται την χριστιανική πίστη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία που έκανε στη Δροσιά και σε συγκέντρωση πολιτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωεκλογών είπε: «Το τι συμβαίνει στην Ευρώπη έχει σημασία του τι συμβαίνει στη χώρα μας. Η χώρα έχει βγει πολύ ωφελημένη. Ειδικά τα πέντε αυτά χρόνια διεκδικήσαμε πολιτικές για όλους Έλληνες. ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης. Η κυβέρνηση έχει αποτύπωμα στο προσφυγικό, είμαστε η μόνη χώρα στην ΕΕ που το διαχειριστήκαμε με αποτελεσματικότητα, διότι φυλάξαμε τα σύνορά μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments